Adil Rami'den Ersun Yanal'a şok prim suçlaması

Adil Rami'den Ersun Yanal'a şok prim suçlaması

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Adil Rami, Ersun Yanal döneminde transfer edilmişti. Fenerbahçe'de pek forma şansı bulamayan tecrübeli stoper, kısa süre takımdan ayrılmıştı...

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Adil Rami, Ersun Yanal döneminde transfer edilmişti. Fenerbahçe'de pek forma şansı bulamayan tecrübeli stoper, kısa süre takımdan ayrılmıştı. Rami, bir röportajında Fenerbahçe dönemini ve neden oynatılmadığını anlatırken Ersun Yanal hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

"Beni hiçbir şartta oynatmadı"

Adil Rami, Ersun Yanal'ın kendisine şans vermemesiyle ilgili şunları söyledi:

Teknik direktör beni oynatmıyordu. Bekliyorum, bekliyorum... 1 defans oyuncusu sakatlandı. Daha sonra ikincisi sakatlandı. hiyerarşide üçüncü stoper oyuncusu bendim. Bir zaman sonra takımda sağlam savunma oyuncusu kalmadı. Kendime artık sıra bende oynayacağım dedim. Bu sefer ise 6 numarayı geriye çekti. Neden böyle olduğunu anlayamıyordum.

Türk bir menajerle konuşunca anladım

"Türk bir menajerle konuşunca anladım"

Bir gün bir Türk menajer beni aradı ve Çin Ligi'nden iyi bir teklif getirdiğini söyledi. Sonra "Fenerbahçe'de neden oynayamıyorsun biliyor musun?" dedi. "Neden" diye sordum. "Çünkü menajerin yabancı biri. Türk bir menajer ile çalışmalısın" dedi bana. Bu işlerin nasıl olduğunu bilmediğim için "neden" diye sordum.

Prim alıyorlarmış

"Prim alıyorlarmış"

Bana sözleşmemde belirli sayıda maça çıkmam halinde 200, 300 ve 500 bin Euro gibi primler olup olmadığı sordu. Ben de "evet" cevabı verdim. "İşte bu yüzden oynamayacaksın" dedi. "Ne alaka" diye sorduğumda ise bir Türk menajer ile çalıştığın zaman bu primin teknik direktör ile paylaşıldığını ve antrenörün de bu sebeple seni oynatmak zorunda kaldığını söyledi. O zaman bazı şeyleri anladım ve futbolu bırakmayı bile düşündüm.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler