Adana'da 3 Katlı Binanın Terasında Patlama! 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralandı

Adana'da 3 Katlı Binanın Terasında Patlama! 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralandı

Adana'nın Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi'nde, 3 katlı bir binanın terasında meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir binanın terasında meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yaralılardan 37 yaşındaki Şefik Ü. hastanede hayatını kaybetti, 22 yaşındaki İbrahim M.'nin tedavisi ise sürüyor.

Adana'nın Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi'nde, 3 katlı bir binanın terasında meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, hastaneye kaldırılan yaralılardan Şefik Ü. (37) öldü, İbrahim M.'nin (22) ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Denizli Mahallesi'nde 3 katlı bir binanın terasında meydana geldi. Binanın terasında meydana gelen patlama çevrede panik ve korkuya neden oldu.

Adana'da 3 katlı binanın terasında patlama! 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

PATLAMADA AĞIR YARALANDI

İhbar üzerine adrese sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamada ağır yaralanan İbrahim M. ile Şefik Ü., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Adana'da 3 katlı binanın terasında patlama! 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Şefik Ü., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı, İbrahim M.'nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, patlamanın nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Adana'da 3 katlı binanın terasında patlama! 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler