Abdurrahman Dilipak, yeni felaketi açıkladı: “Büyük gün”e hazır olun!

Abdurrahman Dilipak, yeni felaketi açıkladı: “Büyük gün”e hazır olun!

Abdurrahman Dilipak, köşe yazısında pandemi sonrasında yaşanacak yeni felaketi açıkladı. "Büyük gün”e hazırlık yapılıyor sanki" diyen Dilipak, "bu konuda daha fazla yayın göreceksiniz" dedi.

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında KOVİD-19 salgını sonrasında yaşanacak yeni felakete dikkat çekti.

"KORKU PANDEMİSİ SALIYORLAR"

Uluslararası sistemin insanları iki şeyle yönettiklerini belirten Dilipak, "Korku ve umut. Havuç ve sopa. Uluslararası sistem toplumu korkutarak, hayali çözümlere kanalize etmeye çalışıyor. Yani, korku da, çözüm de artırılmış sanal gerçeklik yalanı ile üretiliyor. Dün pandemi korkusu salıyorlardı, bugün iklim korkusu ile bu defa korku pandemisi salıyorlar akıllara ve yüreklere.." dedi.

"TAVŞANA KAÇ TAZIYA TUT"

Sürekli “Çevre” diyenlerin, çevreyi asıl kirletenlerin olduğunu belirten Dilipak, "Bitki ve hayvan üzerindeki bütün zararlı etkiler gıda zinciri ile insana da geçer.. Bugün birileri bu durumu kendi lehlerine değerlendirmek için sahip olduğu imkanları kullanarak dünyayı teslim almak istiyor. Çözüm için ortaya çıktıklarını söyleyenler aslında bu felaketin asıl müsebbibleri. Bunlar bugün “tavşana kaç, tazıya tut” diyorlar. Hem suçlular, hem de güçlüler. Hesap sorulması gerekenler hesap soruyorlar. Çözüm satıyorlar. Bu tam bir mafya düzeni. " ifadelerini kullandı.

SAĞLIK BAKANI YERİNE, İKLİM BAKANINI GÖRECEĞİZ

Yakında Sağlık Bakanı yerine İklim Bakanı'nın her akşam canlı yayına çıkabileceğini belirten Dilipak şu uyarılarda bulundu:

"Dikkat, minareyi çalan kılıfını hazırlamış. Muz kabuğunu gördük, basacak ve düşeceğiz, bu kez Sağlık Bakanı değil, İklim Bakanı her akşam hava kirliliği ve buna bağlı ölüm istatistiklerini sunmaya başlarsa şaşmayın.

Yani o “büyük gün”e hazırlık yapılıyor sanki. Bundan sonra, bu konuda her mecrada daha fazla yayın göreceksiniz.

Buna inanmayanlar ayıplanacak, çevre felaketlerine duyarsızlıkla suçlanacaksınız. Buna hazır olun. Zaten hükümetler, akademi, media hatta din adamları da buna destek verince söyleyecek söz kalmayacak, bize de “siz meteoroloji uzmanı mısınız” diyecekler!

İklim yalanı fırtınasına, iklim yalanına bağlı pandemilere, yalan rüzgarına hazır olun.

CoVID tecrübesinden ders almayıp bu yalanın peşine düşecek siyasetçisine, akademisyenine, mediasına, para babalarına, bürokratına, STK’sına, İlahiyatçısına veyl olsun! Onlara alkış dağıtanlara, onların peşine takılıp, o altın tas içre bala karıştırılıp sunulan zehirli bala ekmek bananlara, 2. kez bu “bal tuzağı”na koşanlara, koşacak olanlara da.

https://waqi.info adresine bir bakın, başka siteler de var. Hemen dolduruşa da gelmeyin, boş da vermeyin. Risk var, ama dikkat, birileri ölümü gösterip hastalığa razı etmesin.

Selâm ve dua ile."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler