A Milli Takımda kadroya alınmayanlardan şok tepki!

A Milli Takımda kadroya alınmayanlardan şok tepki!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 ilk etap kamp kadrosunu açıkladı. Tecrübeli teknik adama kadroya dahil etmediği bir kaç isim için tepki geldi.

Yeni Malatyaspor golcüleri Adem Büyük için bir paylaşım yaptı.

Türkiye A Milli Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, EURO 2020’nin 30 kişilik aday kadrosunda bazı isimlere yer vermemesi özellikle sosyal medyada tartışma konusu oldu. Özellikle Caner Erkin, Salih Uçan, Adem Büyük, Berat Özdemir ve Emre Akbaba gibi isimlerin kadroya kendilerine yer bulamaması tepkilere ve eleştirilere neden oldu. Şenol Güneş basın toplantısında gelen sorular üzerine hemen hemen bütün futbolcuların neden alınıp neden alınmadığı ile ilgili açıklama yaptı.

Yeni Malatyaspor forması giyen Adem Büyük’ün kadroda yer almamasından sonra ise Süper Lig ekibinden bir paylaşım geldi. Yeni Malatyaspor, Adem Büyük fotoğrafı paylaşarak ‘Süper Lig'de en çok gol atan Türk oyuncu. 16 gol, 3 asist yorumsuz…’ ifadelerini kullandı. Beşiktaş’tan Rıdvan Yılmaz, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu ve Kerem Aktürkoğlu ilk kez kadroya çağrıldı. Güneş daha önce çağırdığı Nazım Sangare, Caner Erkin, Emre Kılınç, Emre Akbaba ve Deniz Türüç’e kadroda yer vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler