Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

7 KASIM YENİ AY FIRSATLARI

7 Kasım’da gerçekleşecek olan Yeni ay, yeni fırsatlarla bizi karşılıyor. Bir hafta boyunca etkisi devam edecek 7-14 Kasım tarihli yeni ay döneminde niyet ettiğimiz ama bir sebepten henüz başlayamadığımız işlerimize artık daha iyi odaklanabiliriz.

Bununla birlikte bolluk, bereket ve genişleme enerjisiyle bildiğimiz cömert Jüpiter bu hafta itibari ile kendi evine, yani Yay burcuna geçiyor.

Seyahatlerin daha çok olacağı, gelişme ve büyüme devresi diyebileceğimiz bu iki gökyüzü olayının aynı ana denk gelmesi güzel bir şans oldu. Bu haftada herkes için fırsatların en hayırlısını, bütüne en faydalı olmasını dilerim.


KOÇ: Bu haftadan itibaren kendinizi iş ve kariyer sektöründe daha aktif hissedeceksiniz. Mevcut bazı engellerin atlatılması ile daha hareketli bir sürece girmektesiniz. Bu zaman içerisinde çevrenizdekileri ve sevdiklerinizi ihmal etme olasılığına karşı biraz daha verici olmanız beklenebilir.

BOĞA: İlişkiler açısından sürpriz tanışmaların ve tekliflerin olabileceği şaşırtıcı bir haftadasınız diyebiliriz. Yeni ay Boğa burcunun 7. evinde gerçekleşiyor bu size ortaklıklar ve maddi kazanımlar açısından da fırsatların olabileceğini müjdeliyor.

İKİZLER: Yeni ay ile ilişkiler hanenizde başlayacak olan hareketlenme sizi yeni ortamlara ve etkinliklere yöneltebilir. Bu hafta içerisinde aldığınız teklifler ve davetler sonucunda hayatınıza yeni insanlar girebilir ve yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz.


YENGEÇ: Bu hafta kendinizi daha çok yapmayı sevdiğiniz aktiviteler ve eğlencelere kaptırabilirsiniz. İçgüdülerinizi daha yoğun hissedeceğiniz bu yeni ay haftasında mevcut işlerinizi aksatmamak ve planınızdan şaşmamak size fayda sağlayacaktır.

ASLAN: Aileniz veya yakın çevrenizdeki insanları düşünmeye meyilli olduğunuz bu haftada cömert yanınızı daha çok kullanarak faydalı ve yardımcı olmak size daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Geleceğe yönelik projelere bu hafta atılabilir, ortaklaşa planlar ile fayda sağlayabilirsiniz.

BAŞAK: Bu hafta kendinizi iletişim ile ilgili yeni atılımlar içinde bulabilirsiniz. Her hangi bir fikir veya projeniz varsa artık gündeme getirme zamanı diyebiliriz. Bununla alakalı yeni seyahatler ve yolculuklar gündeme gelebilir.

TERAZİ: Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay Terazi burcunun para hanesinde konumlanıyor. Bolluk ve bereket açısından fırsatların daha çok olacağı bu hafta içerisinde alacak verecek ve ticaret gibi konulardan elinize para geçmesi oldukça muhtemel.
 
AKREP: Yeni ay Akreplerin yaratım evinde meydana geliyor ve kişisel anlamda kendini gerçekleştirme veya kendini tekrar gözden geçirme sürecinde Akrep burcu için oldukça faydalı bir hafta gözükmekte. Kişisel bütün girişimler için olumlu bir süreç olacağından, ortaklıklar ve ikili ilişkilere takılmadan bireysel fırsatlar değerlendirilmeli.


YAY: Yeni ay sürecinde kendinizde bazı değişiklikler yapma ihtiyacı hissedecek ve size keyif verecek yeni hobiler keşfedeceksiniz. Bu belki uzun zamandır okumak istediğiniz bir kitap ya da katılmak istediğiniz bir kulüp şeklinde fikirlerinizi geliştirmeye yönelik aktiviteler haftanızı yönlendirebilir.

OĞLAK: Bu hafta gerçekleşen yeni ay ile birlikte disiplin gerektiren konularda yeni kararlar alarak rutinlerinizde değişiklik yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve iş çevrenizde meydana çıkabilecek yeni fırsatları değerlendirmek adına yeni yöntemler denemeniz size kar getirecektir.
 

KOVA: Yeni ayın konumu ile bu hafta kendinizle ilgili kişisel durumları biraz daha objektif değerlendirmek isteyeceksiniz. Kişisel algı ve kuruntulardan uzaklaşarak daha sağlıklı ve makul değerlendirmeler yapabilir kendinizden çok çevrenizdeki kişilere yardımcı olmak için motive hissedebilirsiniz. Yardımlarınız karşılıksız kalmayacak.

BALIK: Yeni ay sürecinde ayın yönetici gezegeniniz ile meydana getirdiği konum itibariyle hayatınızda görmeniz gereken yeni durumlar ortaya çıkabilir. Bugüne kadar kullandığınız metot ve stratejileri değiştirmek, hatta fark etmediğiniz yetenekleriniz doğrultusunda kendinize tamamen yeni bir yol çizmek isteyebilirsiniz. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar