4 çocuk babası iş yerinde canına kıydı, acı haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi

4 çocuk babası iş yerinde canına kıydı, acı haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi

Erzurum'da oto tamirciliği yapan 4 çocuk babası 47 yaşındaki Murat Y. sabah erken saatte açtığı iş yerinde av tüfeğiyle yaşamına son verdi. Acı haberle dükkana gelen Murat Y.'nin ailesi sinir krizi geçirirken, şahsın ailevi problemleri olduğu öne sürüldü.

Saat 07.30 sıralarında merkez Yakutiye ilçesi oto sanayi sitesindeki numara 59'da oto tamirhanesi bulunan, evli ve 4 çocuk babası Murat Y., iddiaya göre evde ailesiyle tartıştı.

OĞLU GİTTİKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ

Evden öfkeyle çıkarak iş yerine gelen Murat Y.'nin 15 yaşındaki oğlu da babasını sakinleştirmek için peşinden gitti. Dükkanda bir süre konuştuktan sonra Murat Y., oğlunu sorun olmadığına ikna ederek eve gönderdi. Oğlunun gittiğinden emin olan Murat Y., iş yerinde bulunan av tüfeğiyle kendisini vurdu. Murat Y.'nin cansız bedeni, sabah iş yerine gelen müşteriler tarafından bulundu.

1-108.jpg

2-076.jpg

"AİLE PROBLEMLERİ VARDI"

Ortağının ölüm haberini alır almaz iş yerine gelen Yaşar Güner, "Müşterinin alacağı bir araç vardı. Onu almaya geldiğinde ortağımı ölü olarak bulmuş. Maddi sıkıntısı yoktu. Aile ile ilgili problemleri vardı. Çok üzgünüm" dedi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi alır almaz iş yerinin önüne gelen Murat Y.'nin ailesi, sinir krizi geçirdi. Aile, çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Murat Y.'nin tamirhaneden çıkarılan cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere ambulansla Erzurum Adil Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler