Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

29 EKİM FIRSATLAR HAFTASI

29 Ekim ülke olarak sahip olduğumuz en güzel tarihlerden biri kuşkusuz. Adeta taze kan gibi milletçe yeniden dirilmemize, ayağa kalkmamıza ve bugünkü medeniyet seviyesine ulaşmamızı sağlayan başta Ata’mız ve onunla birlikte milli mücadeleye inanarak hayatlarını ülkelerine adayan tüm değerli büyüklerimize şükranlar olsun. Cumhuriyet’in tarihte Anadolu topraklarına bir fırsat, armağan olması gibi bu hafta yine aynı tarihlerde, gökyüzünde Merkür ve Jüpiter kavuşumu yeni fırsatların kapımızda olduğunu müjdeliyor.

Merkür, akıl ve iletişim gezegeni olduğu gibi, şans gezegeni Jüpiter ile yaptığı kavuşum ile kendimizi akılcı ve net bir şekilde ifade etmemiz durumunda potansiyel şansların önümüze serilmesini durumunu ifade ediyor. Hafta sonuna kadar etkili olacak bu kavuşumda herkese bol fırsatlar diliyorum…


 

KOÇ: Maddi anlamda şanslı olacak Koçların, Merkür ve Jüpiter kavuşumu 8. evlerine denk düşüyor. Bu hafta sizin başkalarına ya da başkalarının size ödemekle yükümlü olduğu para ile ilgili konularda fırsatlar önünüze düşüyor. Bu günlerde ödül, hediye ve miras gibi konularda şansınız oldukça yüksek diyebiliriz.

BOĞA: Boğa burçları için kavuşum 7. Evde gerçekleşiyor. Özellikle ikili ilişkiler ve evlilik girişimleri için oldukça iyi bir haftadasınız diyebiliriz. Uzun zamandan beri süre gelen ilişkilerin artık adını koymak için oldukça uygun günlerdesiniz. Karşınızdaki kişiyi etkiniz altında bırakarak güzel bir adım başlatabilirsiniz.

İKİZLER: Yönetici gezegeniniz Merkür, Jüpiter ile yaptığı kavuşumu sizin 6. Evinizde gerçekleştiriyor. Yeni iş başvuruları ve yeni iş fırsatları bu hafta sizin için aktif ve hareketli olacak. Ayrıntılardan kar sağlayacağınız bu haftada ayrıca sağlıkla ilgili aksattığınız kontrollerde de bu haftayı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

YENGEÇ: Yengeçler bu haftaki kavuşumu 5. Evlerinde yaşıyorlar. Şans ve spekülasyonla ilgili durumlar, kumar ve borsa yatırımları gibi parasal mevzularda özellikle bu hafta çok şanslısınız. Çocuklar ile ilgili durumlar veya aile planlaması açısından da ciddi kararlar alabileceğiniz güzel günlerdesiniz. Risk sizin için bu hafta fırsat demek.


ASLAN: Merkür-Jüpiter kavuşumunuz, aile yaşamı, ev satın alma-satma veya kiralama gibi emlak ile ilgili tüm işleri aktif eden 4. evinizde gerçekleşiyor. Uzundur hayal ettiğiniz ev bu hafta karşınıza size uygun bir fiyatla karşınıza çıkabilir, kira üzerine güzel bir anlaşma eşiğinde işinizi bağlayabilirsiniz.


BAŞAK: Yönetici gezegeniniz Merkür’ün, Jüpiter ile yaptığı kavuşumu 3. evinizde karşılıyorsunuz. Temel anlamda öğrenme ve iletişim becerinizi daha yoğun kullanacağınız bu haftada yazı, konuşma, editörlük ve araştırma yetenekleri ile ilgi işlerde oldukça iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz.


TERAZİ: Bu günlerde çalışarak elde ettiğiniz kazançları, finansal yükümlülükleri ve sahip olduğunuz maddi varlıkları iletişim yönünüzü daha aktif kullanarak çoğaltabilirsiniz. Konuşmaların ve temasların daha yoğun olacağı bu haftada ortaklarınıza kendinizi açıkça ifade etmek size iyi fırsatlar yaratacaktır.


AKREP: Bu hafta sizin için bir nevi kişisel gelişim haftası olacak diyebiliriz. Bu haftaki Merkür-Jüpiter kavuşumu 1. evinizde gerçekleşiyor. Kendinizle alakalı olan özellikle öncelikleriniz gibi önemli konularda yoğunlaşacağınız bu günlerde size daha çok motivasyon sağlayacak etkileri keşfedeceksiniz. Amaçlarınızı gözden geçirerek kendi felsefenize uygun yeni bir benlik inşa edebilirsiniz.

YAY: Yönetici gezegeniniz olan Jüpiter ve kavuşum yaptığı Merkür bu hafta Yay burcunda 12. evde ilerlerken tasarladığınız projelerini dillendirme ve ortaya çıkarma zamanını vurguluyor. İçinizde tuttuğunuz veya açıklama durumunda çekinceler yaşayacağınızı düşündüğünüz durumlar bu hafta daha çok kuruntu haline dönüşebilir. Yazılı veya sözlü şekilde kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.


OĞLAK: Bu haftanın belki de en şanslıları diyebiliriz. Jüpiter-Merkür kavuşumu 11. evinizde dilek ve umutlarla ilgili olan arzularınızı ve hayallerinizi adeta gerçekleştirmek üzere çalışıyor. Rüyalarınızı ve hayallerinizi kayıt altında tutarak geleceğe dair daha somut adımlar atabilirsiniz. Kulağa biraz romantik gelmiş olabilir ama böyle zamanlarda hoş sürprizlerle karşılaşma olasılığınız oldukça yüksek.

KOVA: Bu hafta ev, aile ve iş gibi toplumdaki statünüzü belirleyen durumlarda yapacağınız atılımlar ve konuşmalar size oldukça iyi fırsatlar yaratabilir. Jüpiter ve Merkür kavuşumu sayesinde, şöhret, terfi, kariyer ödülleri ve mesleki fırsatlar bu günlerde size çok daha yakın.

BALIK: 29 Ekim haftasında uzak mesafeli yolculuklar, uluslararası ticaret ile ilgili bağlantılar, yabancı ülkelerdeki insanlarla haberleşme ve ilişkilerinizde beklenmedik fırsatlar gündeme gelebilir. Ayrıca eğitim ve akademisyenlik ile ilgili tasarladığınız ve size uzak gözüken seçenekler açısından güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar