28 MART 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

28 MART 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

28 MART KOÇ BURCU YORUMLARI 

Bugün meydana gelen dolunay Venüs Güneş kavuşumu karşısında gerçekleşirken kendinize güveninizi yükseldiği bir dönemden geçiyorsunuz. Dolunay ise kendinize bu denli odaklıyken karşınızdakilere, ilişkilerinize ayna tutabilir, ortaklıklar konusunda farkındalık yaratabilir.

28 MART BOĞA BURCU YORUMLARI 

Dolunay gündelik yaşamınızda ve çalışma ortamınızda bir ilişkinin farkındalığını katabilir. Hayatınızı güzel kılmak için bazı maddi kararlar alabilirsiniz, bu kararların abartılı olmamasına dikkat edin.

28 MART İKİZLER BURCU YORUMLARI 

Bu dolunayda aşka, tutku ve heyecanlarınıza dair kararlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz bir konuya öncelik verebilir, kalbinizin sesini daha çok dinleme kararı alabilirsiniz.

28 MART YENGEÇ BURCU YORUMLARI 

Dolunay ailenizle ve yuvanızla ilgili kararları gündeme gelebilir. Geçmişinize bir yolculuk yapabilir, bir farkındalık yaşayabilirsiniz. İş hayatına odaklandığınız bir dönemde geçmiş kendini hatırlatabilir.

28 MART ASLAN BURCU YORUMLARI 

Dolunay merak duygunuzu tetikleyebilir, bazı bilgi ve konuların farkına varmanızı sağlayabilir. Yakın çevrenizde olup biten olaylar hakkında bilgiler edinebilir, bir farkındalık içinde olabilirsiniz.

28 MART BAŞAK BURCU YORUMLARI 

Ortak maddi konulara veya iş yaşamına fazlaca odaklandığınız bir dönemden geçerken meydana gelen dolunay size kendi hesabınızı, cebinizi hatırlatabilir ve kişisel birikimlerinizle ilgili bazı kararları beraberinde getirebilir.

28 MART TERAZİ BURCU YORUMLARI 

İlişki ve ortaklıklara odaklandığınız bir dönemden geçerken karşı taraftan da gördüğünüz iyilikler size iyi geliyor. Bu sürecin tuttuğu ayna ise size kendinizi ve isteklerinizi daha net gösterebilir, kendinize ve yaşamınıza dair bazı kararlar alabilirsiniz.

28 MART AKREP BURCU YORUMLARI 

Dolunay ilişkinizle ilgili bazı kararlar almanızı sağlayabilir, bu durum bazı fedakârlıkları gerektirse de hoşnutsuzluk yaratmayabilir. Vazgeçmeniz gerekenleri zaten biliyor olmalısınız.

28 MART YAY BURCU YORUMLARI 

Dolunay sosyal yaşamınızda gerçekleşiyor ve tutku ve heyecanlarınıza iyice odaklandığınız ve biraz da kendi kendinizi şımarttığınız bir dönemden geçerken dolunay size dostlarınızı ve beklentilerini hatırlatabilir ve sosyal yaşamınıza dair farkındalıklar içinde olabilirsiniz.

28 MART OĞLAK BURCU YORUMLARI

Dolunay hedeflerinize, planlarınıza dair kararlarınızı beraberinde getirebilir. Ev ve aile yaşamına odaklandığınız bir dönemden geçerken hatırlamanız gereken iş, görev ve sorumluluklar olabilir.

28 MART KOVA BURCU YORUMLARI

Öğrenmekten, paylaşmaktan zevk duyduğunuz, merakınızın yüksek olduğu bir dönemden geçerken dolunay uzaklar, yurt dışı yabancılarla ilgili konuları ve yolculuklarla ilgili kararları beraberinde getirebilir.

28 MART BALIK BURCU YORUMLARI

Dolunay ortaklıkların maddi kısmına dikkatinizi çekerken bu alanda bazı kararlar alabilirsiniz. Ortak bir girişim, yatırım kararı söz konusu olabilir. İş ve çalışma hayatınızla ilgili farkındalıklar söz konusu olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam