28 Aralık Salı günlük burç yorumları açıklandı! Herkesi yakından ilgilendiriyor!

28 Aralık Salı günlük burç yorumları açıklandı! Herkesi yakından ilgilendiriyor!

Bugün burcunuz gününüzün nasıl geçeceği ile ilgili neler söylüyor? Astrolojik burç yorumları yaklaşan günü hatta günleri planlamanızı ve ne beklemeniz gerektiğini bilmenizi sağlayabilir. İşte 28 Aralık Salı günlük burç yorumları

Terazi burcundaki Ay ile diğer gezegenlerin bulunduğu konum burçların çoğunda büyük bir karamsarlığa neden oluyor ve günün ortasına kadar sürecek kara bulutlar burçların tepesinde geziniyor. İşte 28 Aralık Salı günlük burç yorumları!

KOÇ BURCU
Gün zor bir şekilde başlıyor. 28 Aralık Salı günlük burç yorumları:bu da sizi huzursuz ve faz dışı hissettirebilir. Neyse ki, Ay Akrep'e girdiğinde ve Jüpiter ile iyi durumda olduğunda bu enerji kaybolacak. Herhangi bir kötü ruh halinden kurtulacaksınız, çok daha dingin olacaksınız.

İlişkiniz varsa; Kendinize daha fazla zaman ayırın.
Yalnızsanız; Unutma, seni bir diken soktu diye tüm güllerden nefret etmek delilik.

ASLAN BURCU
Bugün karar verecekseniz çok uzun süre tereddüt etmekten kaçının. Bugünkü uyumsuzluklar, bir sorunun başlayıp hızla büyüyebileceğini gösteriyor. Durursanız kaybedersiniz, hızlı karar verin. Gün güzel noktalanacak.

İlişkiniz varsa; Partnerinizi suçlamak yerine kavgaya biraz ara verin.
Yalnızsanız; güvensizliği bırakın ve sosyalleşin.

YAY BURCU
Sabah, başkalarının sorunlarını dert edinip üzülebilirsiniz. Terazi'deki Ay'ın diğer gezegenlerle uyumsuz olması, kesinlikle bazı sorunları tetikleyecektir. Öğleden sonra bu uyumsuzluk azaldığında, farklı ve daha uygun bir ruh hali ile sosyalleşeceksiniz.

İlişkiniz varsa; Hala bekarmış gibi davranmayın.
Yalnızsanız; Daha az yalnız hissedeceğiniz bir gün olacak.

BOĞA BURCU
Hoş bir gülümsemeye rağmen, bir kişinin sizi manipüle etmeye çalıştığını hissedebilirsiniz: o, aklındaki şeyi yapmanızı sağlamak için tam olarak ne yapacağını veya söyleyeceğini bilir. İçgüdülerinize güvenin. Yay burcundaki Mars bazı sorunları tetikleyebilir.

İlişkiniz varsa; Partnerinizin küçük sevgi jestlerine özellikle duyarlı olacaksınız!
Yalnızsanız; Sayfayı çevirme ve geçmişi unutma zamanı!

BAŞAK BURCU

Etrafınızdakilerin sorunları olabilir ama bugün herkesi memnun etmek imkansız olacak, bu yüzden kendinizi mutlu etmeye odaklanın. Rahatlamak için elinizden geleni yapın. Son zamanlarda kendinize çok fazla yüklendiniz.

İlişkiniz varsa; Güzel duygular yaşanacak, ikiniz de mutlusunuz.
Yalnızsanız; Kendinize güvenirseniz yeni bir ilişki başlayabilir.

OĞLAK BURCU

Terazi'deki Ay, diğer gezegenlerle uyumsuz, bu nedenle bir kişinin gözlemini yanlış anlayabilir ve alınganlık edebilirsiniz. Tepki vermeden önce, kendinize sizi gerçekten rahatsız eden şeyin ne olduğunu sorun. Ne olduğunu anladığınızda, önünüzdeki insanlarla daha rahat olacaksınız.

İlişkiniz varsa; Partnerinize karşı daha şefkatli olacaksınız.
Yalnızsanız; Ciddi bir ilişkiye hazırsınız.

İKİZLER BURCU
Bugün dikkatiniz çok dağınık ve mesaj atmak, e-posta göndermek, internette gezinmek gibi aktivitelerde bile zorlanabilirsiniz. Ancak tam olarak kaçınmak istediğiniz şeyle çalışmaya başlarsanız, bu Salı büyük bir başarı getirebilir.
İlişkiniz varsa; Geleceğe birlikte bakmanın zamanı geldi.
Yalnızsanız; Kalbiniz farklı kişiliklere sahip iki insan arasında gidip gelebilir.

TERAZİ BURCU
Ay burcunuzda Merkür, Venüs ve Plüton ile uyumsuzluk içindeyken, sabahları işler yolunda gitmeyecek. Herhangi bir duygusal kargaşayla sakince yüzleşmek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve iyi Ay-Jüpiter yönü sayesinde öğleden sonra çok daha iyimser olacağınızı unutmayın.
İlişkiniz varsa; Hissettiklerinizi ifade etmekte zorlanacaksınız.

Yalnızsanız; Sana kur yapacak olanlar olacak ama siz çok farklı düşüneceksiniz.

KOVA BURCU
Bir işle ilgili en kötü senaryoları hayal edeceğiniz, başarısız olmaya mahkum olduğunu düşüneceğiniz bir gün. Yine de bugün yaşanacak gelişmeler sizi yalanlayacaktır. Saatler geçtikçe durum olumlu bir şekle dönüşebilir.
İlişkiniz varsa; Keyfiniz yerinde.
Yalnızsanız; Aşka hazırsınız, doğru kişi çok yakında.

YENGEÇ BURCU

Ay'ın Terazi'de olması ve Merkür, Venüs ve Plüton ile uyumsuz olması ile kişisel yaşamda çeşitli sorunlar ortaya çıkabilir. Öğleden sonra Ay Akrep burcuna geçtiğinde daha iyi olacak. Sabah yakın bir arkadaşınızla veya aile üyenizle kavga ettiyseniz, iyi enerjilerden yararlanın ve durumu düzeltin.

İlişkiniz varsa; Partneriniz tepkilerinizi biraz aşırı bulacaktır. Daha bağışlayıcı olmaya çalışın.
Yalnızsanız; Geçmişten biri yeniden karşınıza çıkabilir.

AKREP BURCU

Terazi'deki ay, Merkür, Venüs ve Plüton ile uyumsuz. Kendinizi en kötü senaryoları hayal ederken bulursanız, derin bir nefes alın ve belki doğada bir yürüyüş yapın. Öğleden sonra Ay burcunuza geçtiğinde toparlanacak ve tüm duygusal çalkantılardan kurtulacaksınız. Bu gece kendiniz için güzel bir şey yapın, böylece kalan stresi ortadan kaldırabilirsiniz.
İlişkiniz varsa; Partneriniz sizi kırdığının farkında.
Yalnızsanız; Bugün duygusallığınız on kat artmış durumda.

BALIK BURCU
Oğlak burcunda bugün ve birkaç günlüğüne oluşan Merkür-Venüs birleşimi, özellikle arkadaşlıklarda karşılaşmalar için uygun koşullar yaratır. Yılbaşı yaklaşmakta olduğu için, ister evinizde misafir ediyor olun, ister davetli olun sosyalleşmeye çalışın.
İlişkiniz varsa; karşılıklı çabalar ve tavizler sayesinde her şey yolunda gidiyor
Yalnızsanız; Anı yaşamaya odaklanın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler