2021 DGS sınav yerleri açıklandı!

2021 DGS sınav yerleri açıklandı!

ÖSYM: "11 Temmuz 2021 tarihinde uygulanacak olan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine 2021-DGS adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır." diye belirtti.

DGS'ye çok az bir süre kaldı. Adaylar sınav yaklaştıkça sınav yerlerini öğrenmeye çalışıyordu. Bugün ÖSYM bu sabırsız bekleyişe son verdi ve sınav giriş belgelerini erişime aççtı.

ÖSYM DGS SINAV GİRİŞ BELGELERİNİ AÇIKLADI 

ÖSYM'den saat 14.00'te yapılan açıklamada "11 Temmuz 2021 tarihinde uygulanacak olan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2021-DGS) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 01 Temmuz 2021 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT! 

11 Temmuz 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-DGS için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler