2021 Bekçi alımı ne zaman yapılacak?

2021 Bekçi alımı ne zaman yapılacak?

Bekçi alımı ne zaman yapılacak, EGM PA ile bekçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır, şartları nelerdir soruları vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Çarşı ve mahallelerde güvenliği sağlamakla görevlendirilecek vatandaşlar bekçi alımı için başvuru gerçekleştirmek istiyor. Son olarak Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 10 bin Jandarma alımı yapılacağı duyurulmuştu. Buna göre, 2021 Bekçi alımı ne zaman, hangi tarihte yapılacak? EGM PA ile bekçi alımı başvuru nasıl ve nereden yapılır, şartları nelerdir?
Çarşı ve mahallelerde güvenliği sağlamakla görevlendirilecek vatandaşlar bekçi alımı için başvuru gerçekleştirmek istiyor. Son olarak Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 10 bin Jandarma alımı yapılacağı duyurulmuştu. Çeşitli illerde görev almak isteyen vatandaşlar sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki Bekçi alımı ne zaman? EGM İŞKUR ile 2021 Bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN?

EGM PA bünyesinde çalışmak isteyen adaylar için bekçi alımı başvuruları gündemden düşmüyor.

BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN?

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bekçi alımı son duyurular yapılıyor. Jandarma bekçi alımı yapılacağının açıklanmasının ardından JGK bünyesinde bekçi olarak yer almak isteyen adaylar detaylarla ilgili gelecek duyuruları beklerken henüz net bir bilgi bulunmuyor.

JANDARMA BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN 2021?

Jandarma bekçi alımı tarihi henüz belli değil. Kamuda çalışmak isteyen binlerce aday bekçi alımı tarihini merak ediyor. Bekçi alımlarında güncel bilgiler ilgili kurumun resmi sitesinde duyurulacaktır.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Daha önceki alımlarda adaylarda aranan şartlar şu şekildeydi;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

En az 167 cm boyunda olmak,

Beden kitle indeksi 18 (dâhil) ile 27 (dâhil) arasında olmak.

31 yaşından gün almamış olmak

Ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas veya yüz kızartıcı başka bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak,

Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak,

Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler