19 MART 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

19 MART 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

19 MART KOÇ BURCU YORUMLARI 


İletişim açısından hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız, iş çevrenizle, kardeşlerinizle temas halinde olabilirsiniz. Duygusal düşünme şeklinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün.

19 MART BOĞA BURCU YORUMLARI 

Maddi konular, iş ve para konuları ön plana çıkabilir, bazı alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir. Tepkisel, hızlı, ani kararlar uzak durmalı, telaş ve acelenin bazı maddi kayıpları da beraberinde getirebileceğini göz ardı etmemelisiniz.

19 MART İKİZLER BURCU YORUMLARI 

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay liderlik, girişimcilik yönlerinizi parlatıyor. İlişkinizde, evliliğiniz veya ortaklığınızda söz sahibi olabilir, cesur davranabilirsiniz.

19 MART YENGEÇ BURCU YORUMLARI 

Etrafınızda olup biten pek çok olay veya gelişme olsa da bugün hayatı akışına bırakmak, katılımcıdan ziyade geri planda izleyici durmak isteyebilirsiniz. Ancak ihmal, unutkanlık ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz.

19 MART ASLAN BURCU YORUMLARI 

Arkadaşlarınızla bir arada geçireceğiniz sosyal bir gün sizi bekliyor. Yeni, sıradışı ve modern fikirlerinizi tartışma, paylaşma imkânınız olabilir. Sosyal organizasyonlara ve davetlere katılabilirsiniz.

19 MART BAŞAK BURCU YORUMLARI 

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken her yaptığınızla gözde ve göz önünde olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz, dizginlemeniz zor olsa da göstermekten çekinmeyebilirsiniz.

19 MART TERAZİ BURCU YORUMLARI 

Uzaklarla ilgili konular ve uzaktan haberler gündeminize gelebilir. Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilir, düşüncelerinizi başkalarına aktarma ve onlarla paylaşma telaşı içinde olabilirsiniz.

19 MART AKREP BURCU YORUMLARI 

Ortak maddi konular, harcamalar, yatırım işleri gündeminizde olabilir. Konsantrasyon gerektiren hesap, araştırma konularıyla ilgilenebilirsiniz. Duygularınızı bastırmadan stres ve gerilimden uzak durmaya çalışmalısınız.

19 MART YAY BURCU YORUMLARI 

Evliliğiniz, birlikteliğiniz veya ortaklığınızla ilgili konular gündeminize gelirken tek başına hareket etmekte zorlanabilir ve bunu tercih etmeyebilirsiniz. İlişkinizde denge, uyum ve eşitlik aramaya çalışabilirsiniz.

19 MART OĞLAK BURCU YORUMLARI

Günlük hesap işleri ve detaylarla uğraşmanız gereken bir günde olabilirsiniz. Kaygı, kuruntu ve evhamdan uzak durmak daha verimli ve etkili bir iş ve çalışma performansı göstermenize yardımcı olabilir.

19 MART KOVA BURCU YORUMLARI

Ay İkizler burcunda ilerlerken gündeminizde aşk ve aşk ve tutkuyla bağlı olduklarınız var. Kişisel uğraş ve hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Aşk konusunda ise duygularınızdan emin olmanız gerekebilir.

19 MART BALIK BURCU YORUMLARI

Ev ve aileye ilişkin konular gündeminizi şekillendirirken evinizde daha çok zaman geçirebilir, mutfak işleriyle, beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Acele ve telaştan uzak durmalı, ev kazalarına dikkat etmelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler