Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

14 ŞUBAT’TA AŞKINIZ KAÇ KARAT?

14 Şubat denince akan suların durması, herkesin kalbine dönmesi ve hislerin tekrar farkına varılmasına geri sayım başlamışken, gökyüzünden de ilginç bir mesaj var. Merkür, Balık burcuna girdi ve ilerleyişini düşler sevdalısı su grubu üyesi Balık burcu enerjisi ile devam ettirmekte. 

Hareketin, iletişimin ve ifadenin çok daha duygusal ve şairane olacağı bu süreçte, süslü cümleler ve Balık edebiyatına dikkat. Merkür’ün hızını almasıyla beraber önümüzdeki hafta gerçek aşkın kaç karat olduğunu göreceğiz.

KOÇ: Dibe vurduğunuzu sanıp, bir dip daha olduğunu keşfedebiliyorsunuz. Siz sevgili Koçlar doğanız gereği, aşktan çok zorlukları ahbap ediniyorsunuz. Sevgililer günü haftasında ruh ve beden enerjinizi yükseltmeyle ilgili niyetlerinizi ön plana çıkarmanız söz konusu. Mevcut bazı durumlarınız sizi mutsuz ediyorsa, daha farklı alışkanlıkları benimsemek olumlu hissetmenizi sağlayacaktır.

BOĞA: Bu hafta küçük hatıraların bıraktığı büyük anlamlara takılabilirsiniz. Duygularınızı anlayamayanlar sizi mantıkla bastırmaya çalışabilir, şaşırmayın. Başkalarının duygularınızı eleştirileri sizi etkilemesin. Aşka inancınız ile yolunuza devam etmeniz durumunda çabalarınız sonunda anlaşılacak ve takdir toplayacaktır. Sevgi için verdiğiniz emeklerinizi harcayıp atmayın.

İKİZLER: Gülüyoruz ama yaşananlar kolay değil algısı, bu süreçte yine peşinizden koşuyor siz mantıklı İkizlerin.  Derin içgüdüleriniz bu hafta tetikleniyor. Sevdiğinizle uygun bir program oluşturmak, maziyi geride bırakmak stresten arınmanıza yardımcı olacaktır. Aşk hayatınızı bir öncelik haline getirmek, sevdiğinizle zaman geçirmek hayatınızı belki de daha çok zenginleştirecektir.

YENGEÇ: Uzundur beni benden başka kimse duymadı psikolojisine bürünen sevgili Yengeçler. Bu dönemde seyahat etme, kitap okuma ve eğitim kursları gibi aktiviteler ufkunuzu genişletmek için iyi olacaktır. Becerilerinizi arttırmak, zihninizin aktif kalmasına yardımcı olacaktır. Duygularınızı içinize atmayın. Yeterince derinlerde ilerlediniz bugüne dek.

ASLAN: Bir ömür bu bekleyiş için fazla uzun değil mi diye soran sevgili Aslanlar, sevgililer günü haftası olaylara başka bir açıdan bakmanıza fırsat tanıyabilir ve bu sayede içinizdeki karmaşayı da rahat bir şekilde geride bırakabilirsiniz. Bu süre içinde değişikliğe yönelmeniz size yeni kazanımlar getirecektir. Zamanla birlikte hareket edin ve ilişkilerinizde yeniliklere açık olun.

BAŞAK: Ömrünüzü sustuklarınızı duyan biriyle geçirin. Konuştuklarınızı duymayan biriyle değil, sevgili Başaklar. Bu hafta Merkür’ün Balık burcu teması yeni tohumlar ekme hislerinizi tetikleyebilir. Gizlenmiş bazı konular ve diyaloglar bu hafta su yüzüne çıkabilir, bunların sevgililer gününüzü etkilemesine izin vermeyin. Rasyonel alışkanlıklarınızı başucunuzdan ayırmayın.
 

TERAZİ: Başkalarını kazanmak için kendinizi kaybetmeyin. Bu hafta sosyalleşme ve liderlik yetenekleriniz daha ön plana çıkabilir. Birden parlama ile sevdiğinizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecan ve tutkunuzun artması ile beraber sevdiğinizle karmaşık durumlara mahal vermeyin. İç dengenize dikkat etmelisiniz bu hafta.

AKREP: Yıkılmadım ama ayakta da durasım yok diyorsunuz fakat savaşçı olmak sizin yaradılışınızda var, sevgili Akrepler. Bu hafta sevdiğinizle güçlü ve daha derin ilişkiler kurma isteğiniz tetiklenebilir. Seyahatleriniz ve planlarınız bir yandan iyi gibi gözükürken, bir yandan da kıskançlıkları hayatınıza çekebilir, çevrenizdekilere dikkat edin.

YAY: Hayatınızda karışıklık istemiyorsanız eşyaları aldığınız yere, insanları da hak ettikleri yere koymalısınız, sevgili Yaylar. Bu hafta gelişecek yeni durumlar ile mevcut planlarınızın değişme ihtimaliyle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizle yaptığınız planlara pek güvenmeyin. Hızınıza ayak uydurmaları zor olabilir. Onlardan beklentileriniz de kendi çaplarında olmalı.

OĞLAK: Sahi bu hafta gelir mi o çok inandığımız güzel günler diye soran sevgili Oğlaklar. Gerçek şu ki, Ocak ayındaki Güneş tutulması sonrası, hala dengeniz tam anlamda sağlanabilmiş değil. Bu hafta artan güvende olma arzunuz daha çok tetiklenebilir. Yanınızda bir dayanak, güvenilir bir hayat arkadaşı arzulayabilirsiniz. Bu hafta gidişatı belki bir kader ortağı ile değiştirebilirsiniz.

KOVA: Bu hafta kendinizi beklenti hisleri içinde bulabilirsiniz. Partneriniz için, aşkta matematiği iyi değil ama çıkarlarını hesaplamasını iyi bilir tavırlarına bu hafta pek bürünmemelisiniz. Karşınızdakilere karşı biraz daha toleranslı olmalısınız. Unutmayın ki Kovalara yetişmek kolay değildir ve istediğiniz sürprizler onlar için standartların üstünde kalabilir. 

BALIK: Her şey çok güzel gidiyor ama ellerimden, diyen siz duygusal Balıklar, Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile güçlü ve derin ilişkiler kurma isteğiniz bu hafta tetikleniyor. Kendinizi daha şairane bir şekilde ifade etme durumunda bulabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte daha keyifli zamanlar sizi bekliyor ancak bazı arkadaşlıklarınıza da dikkat etmenizde fayda var.

Önceki ve Sonraki Yazılar