Hüseyin Ergül

Hüseyin Ergül

1. 2. 3. GELECEK YÜZYILLARIN,YERYÜZÜ İNSANLIK DÜZENİ İÇİNDİR .(1).

Doğal virüslerden korkmayın. Doğal virüsler, varlık olma nedenlerimizden biridir. Yapay virüsler, doğal yasaklanmış sınırları aşarak üretilmiştir. Yani, insan denen varlıkların yaptıkları virüslerdir. Asıl korkulacak olanlar bunlardır.

İnsan bedeni, yani biyolojik yapı ve akıl duygu gibi bedenlenmemiş varlıkları, doğal gerçeklere göre şifrelemiştir. Kim bu gerçekliği bozmaya çalışırsa, Dünya insanlığı adına ,insanlık suçu işlemiş olur. Fakat en büyük suç ,yaratılışı bozma suçu olur. Onun cezasını yaratıcı bilir. Doğanın kendisi bilir. Yaratılışı bozma suçunun cezasını .Dünya toplumu öder.

Bu nedenle, Kim havayı ,suyu, toprağı kirletiyor ise insanlık suçu ile cezalandırılmalıdır. Yaptığı işlemlere son verdirilmeli. Konu ile ilgili olan tüm kurum ve kuruluşlar, yani insanlık suçu işleyenler, bir daha bu suçları işleyemez şekilde izole edilmelidir.

Virüssel Zamanın olmaz ise olmaz sonuçları, Dünya insanlığı adına şunlardır.

1.Temel varoluş sağlığını ve varlığını korumalıdır.

2.Temelde,beslenme yani enerji alma kaynaklarına sahip olmalıdır.

3.Barınma, ve güvenliği, güven içinde olmalıdır. Bu ana gerçekler dışında, insanlar arası ilişkilerden doğan yaşama biçimleri ,önemli değildir.

Varlığı ve sağlığı korumak için ilk korunacak şey, hava ,su ,topraktır. Üçü birdir. Bağımsız gibi görülse de ,varoluş disiplininde yeri birdir. Kim ki bunları yok ediyor, kirletiyor, bozuyor ise ondan yoksun bırakılmalı, insanlıktan uzaklaştırılmalıdır. Gelecek nesiller için, bu öğreti halini almalıdır. İnsan denen varlıktır yeryüzünün asıl problemi. Bu problem üzerinde çözüm aranmalıdır. Dünya nimetlerine zarar verenlerin ,bunlardan mahrum bırakılması çözüm yollarından yalnızca biridir. Daha binlerce çözüm yolu vardır. Yaratılış kurallarına göre, Dünya İnsanlık Düzeninde böyle şeylere zaten gerek kalmaz. Çünkü onları hak edecek insan yetişmez.

Unutmayın; insan tohumdan yetişir bitkiler gibi.

Parasal, kapitalist, sömürü düzeninin iflasıdır ,bugünkü Dünya insanlığının hali. Bundan böyle, virüsten sonraki dönemi başlayacaktır. Yaratılışa uygun düzenlerin ,kurulma ve korunma zamanıdır. Yeryüzünün gerçek sahipleri ,sahipliğinin bilincine varmalı, kul, köle olma dönemine son vermelidir.

Yaratıcıya kul olma ,zaten, kaçınılmazlık yasasıdır. Sözü edilen kulluk, insanlara olandır.

Yeryüzü topraklarını ,sularını ,atmosferini ,sahiplenip, ''bunlar benimdir'' diyenlere bırakmak yerine Hayır tüm DÜNYA insanlarınındır, varlıklarınındır deme vaktidir.

Para kazanmak zengin olmak yerine, Dünya yaşamına sahip çıkmak ,doğal zenginlikleri korumak ve kollamak zamanıdır.

İnsanlar arası ilişkilerden doğan ,saçma sapan, taklitçilikten, uydurmacılıktan, özentilerden, kurtulma zamanıdır. Zaman, varlık olmanın bilincine varma ,varlık olmayı sorgulama, bilimsel yollarla cevap bulma zamanıdır. Bilim yolları, ortak aklın bulguları olan yaratıcının gerçeklerle ilgili yollarıdır. İnsanlarda akıl yoluyla çeşitli yollar bulduklarını söylerler. Ama bu yollar, akla, ve yaratılış gerçeklerine uygun olmayan yollarsa, bypas et. Çöpe at gitsin.

Bunlar nedeniyle.

Gözle görülmeyen, mikroplar, virüsler, bakteriler bile uyduruk sistemleri yakarlar ,yıkarlar, yok ederler. Bu sonuçlar kaçınılmazdır.

Hala akıllanmayacak mısınız?

Haydi, mermilerinizi sabah kahvaltısında yiyin.

Haydi toplarınızı tüfeklerinizi ,öğlen yemeklerinizde yiyin.

Haydi, Ağır silahlar, nükleer silahlar ve benzerlerini, akşam yemeklerinizde yiyin.

Kul ve kölelerinizle birlikte yiyin.

Afiyet olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar