Zeydan Karalar Koronavirüse Yakalandı

Zeydan Karalar Koronavirüse Yakalandı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar koronavirüse yakalandı. Karaların koronavirüs testinin pozitif çıktığını CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut duyurdu.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Barut, paylaşımında, "Başkanımızın koronavirüs testinin pozitif çıktığını üzülerek öğrendik. Sağlık durumu iyi olan başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa sürede sağlığına kavuşup aramıza dönmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da koronavirüs testi pozitif çıkan Karalar için sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaştı:

"COVID-19 testi pozitif çıkan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeydan Karalar’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, başkanımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini temenni ediyorum."
 

Koronavirüs testi pozitif çıkan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Genel sağlık durumum iyi. Doktorlar, tedbir amaçlı gözetim altına aldılar. Lütfen siz de kendinize iyi bakın, iyi koruyun" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar, koronavirüs testinin pozitif çıktığını paylaştığı video ile duyurdu. Genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Karalar, "Doktor arkadaşlarımız, biraz da ısrar ederek, tedbir amaçlı gözetime aldılar. Bir sıkıntı yok. Lütfen siz de kendinize iyi bakın, iyi koruyun. Hepinize savgilerimi, saygılarımı sunuyorum. En kısa sürede tekrar buluşmak dileğiyle" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Güncel