Törenle çorap dağıtımı sosyal medyada alay konusu oldu

Törenle çorap dağıtımı sosyal medyada alay konusu oldu

AK Parti Nazilli İlçe Kadın Kolları’nın, ilçe genelinde ev ev dolaşarak törenle çorap dağıtması ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşması gündem konusu oldu.

AK Parti Nazilli İlçe Kadın Kolları’nın, ilçe genelinde ev ev dolaşarak törenle çorap dağıtması ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşılmasına muhalefet kanadının yanı sıra vatandaşlardan da tepki gelmeye devam ediyor. “Vatandaş aç, evde tencere kaynamıyor, bunlar törenle çorap dağıtıyor” şeklinde gelen tepkiler üzerine paylaşımın sosyal medya hesaplarından silinmesi de dikkatlerden kaçmadı.

2-056.jpg

Sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşılarak eleştirilen çorap dağıtma etkinliğine bir tepki de CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir’den geldi. Tarım kenti Aydın’da dahi vatandaşın tane hesabı ile alışveriş yaptığına dikkat çeken Özdemir; “Vatandaşın karnı aç, siz çorap veriyorsunuz, bir de tören düzenliyorsunuz bunun için. Vatandaşı, çoraba muhtaç ettiniz. Vatandaşımız pazar çıkamıyor, elektriğini suyunu ödeyemiyor. Babalar, anneler işsiz, mutfakta tencere kaynamıyor. Siz tencere kaynatamayan aileye çorap veriyorsunuz” dedi.

3-028.jpg

“Bir tepki de Arslan’dan”

AK Parti Nazilli İlçe Kadın Kolları’nın çorap dağıtımına bir tepki de CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan’dan geldi. Muhtaç etme siyaseti ile insanların aklıyla dalga geçtiklerini ifade eden Arslan; “Millet kirasını, elektriğini, suyunu ödeyemez duruma gelmişken, yoksul bırakıp, muhtaç etme siyasetiyle insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz. Bir kadının mutfağında tenceresi kaynamıyorsa ne eylesin çorabı” dedi.

1-055.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler