Park cezasına karşı AKP’li kimliğine sığındı

Park cezasına karşı AKP’li kimliğine sığındı

Aydın'da park yasağı bulunan sokağa park edilen ve üzerinde telefon numarasıyla birlikte AK Parti İl Başkanlığı yazılı kağıt bırakılan 09 LJ 550 plakalı araç güldürürken düşündürdü.

Söz konusu araca kağıt bırakılma sebebinin park yasağı cezasına karşı bir önlem olması, yasa ve kurallar karşısında kendisini ayrıcalıklı zanneden işgüzar AKP’li ismin kim olduğu konusunda merak uyandırırken, parti kimliğinin arkasına sığınan ismin AKP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi olduğu ileri sürüldü.

2-055.jpg

“Pişkinliğin bu kadarına da pes”

AK Parti Nazilli İlçe Kadın Kolları’nın, ilçe genelinde ev ev dolaşarak törenle çorap dağıtmasına ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmalarına tepki yağarken, AKP’li bir ismin Aydın Efeler’de Atatürk Kent Meydanı’nın yanındaki park yasağı bulunan sokağa üzerine telefon numarasıyla birlikte AK Parti İl Başkanlığı yazılı kağıt bırakarak aracın park etmesi de Aydınlı vatandaşların tepkilerine neden oldu. Kendisini yasa ve kurallar karşısında ayrıcalıklı olduğunu zanneden AKP’li isme tepki gösteren Aydınlı vatandaşlar, “ Türkiye Cumhuriyeti, muz cumhuriyeti değildir. Park yasağı olan bir sokağa biz araç bıraktığımızda nasıl ceza kesilip işlem uygulanıyorsa bu AKP’li geçinen kişiye de devletimiz aynı muamelede bulunmalıdır. Ancak bu kişiye sanırım göz yumuluyor olmalı ki aracını gelişigüzel park edebiliyor. Pişkinliğin bu kadarına da pes” ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler