KARDEŞLİĞİN DAYANIŞMASI..

Sevgili okuyucularım hepinize iyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.

Kardeşlik çok önemli bir konu her zaman her yerde.

 Kardeş vardır DAĞDA sen vurulma diye merminin önüne atlar.

Bayıra indiğinde düzlükte  hayatı yaşarken 500 kuruş için arkandan sana ateş eder.

9.CUMHURBAŞKANIMIZ merhum SÜLEYMAN DEMİREL bey 2004 yılında vatandaşın anlayamayacağı şekilde bir laf söylemişti ortaya karışık.

Kollardan biri KANGREN olmuşsa onu kesin atın,yoksa tüm vücuda mikrop yayılır sizi öldürür diye.

Kamuoyunda şimdiye kadar bir çok önemli isim tanıdığımız bunlar gazeteci,siyasetçi,bürokrat,asker hepsini kendi uslubu ile tanırız.

Hepsi farklı ideolojilerden farklı mezheplerden farklı kimliklerdendir.

Bunları geri plandan birbirine bağlayan kamuoyunun ve milletin hiç bilmediği konu nedir.

Büyük bir çoğunluğunun MASONİK kardeşliği.

Bu kardeşlik öyle değerlidirki  öz kardeşin önüne geçer.

Bir MASON ustadının oğlu on sekiz yaşına geldiğinde  sorgusuz sualsiz mason locasına kayıt olabilir isterse.

O zaman ne olur içlerine dönük bir hayat aileler ile birlikte, dışarda her dalda toplumla kaynaşmış bir yapı.

Bu yapı öyle bir yapıdırki dışarda kendisi mason olduğu halde masonlar aleyhine her türlü fetvayı veren çok dindar gözüken bilumum tiplerde vardır.

Kardeşlik önde geldiği için kardeşler tüm kardeşlere karşı sorumludurlar en önemli hadise masonik yapı hatalıysa bile o hata görünmez siyaha beyaz beyaza siyah denir.

Eğer bir gurup kardeş tehdit altında ise projeleri tehlike altında ise hep beraber o kardeş gurubu ayağa kaldırmak için her türlü algı operasyonuna girişilerek kardeşlerin üstüne gelecek tehtidin önüne baraj, gerçek konunun üstünede örtü olabilecek tüm argümanları kullanarak kamuoyunu farklı yöne çekerler.

Yıllarca orta çağ derebeyleri var milletten uzaklaşmış şahsiyetler diyerek kendine kamuoyu yapan bürokrat ve sonrasındaki siyasetçi aslında kendi hayalinde olan o derebeylik özlemine kavuşmak için kurduğu kardeşlik gurubu ile hareket ederek eninde sonunda kendi derebeyliklerine ve ele geçirdikleri argümanlarla hasretlerine kavuşurlar.

Bu hafta yeni bir demokratik bir anayasa ve mafya bürokrasi gündemindeki haberlere müdahil olan bu konuların soruşturulması lazım diyen kişilikler ve guruplarda aslında geri plandan zincire dahil olan ARTI ve EKSİ kutupların çarpışmasından enerji açığa çıkartarak çıkan enerjiyi toplumun önünde gösteri ve şov haline getirip büyük bir sis yaratmakla gerçek gündemi kapatmanın mücadelesi verilmektedir.

Bunun nedeni dış sahadan gelebilecek onlara göz göre göre uzun yıllar yaptırılan hataların geri dönüşü olacağının bilinmesi.

Bunun için büyük gürültüler seçilmiş kişilikler ile yapılan büyük kavgalar aslında kamuoyunun üstünde SİS PERDESİ yaratmak için yapılmıştır.

Çünkü TARİHE mal olmuş ülkenin KADERİNİ etkileyecek konularda uzun yıllar uluslararası hadiselerde bir şekilde çok büyük alanda ORGANİZASYON kurmuş ve ülke kaderini şekillendirmiş hadiselere İMZA atmaları ve sonunda bu hadiselerin dışarda kendi aleyhlerine dönmeleri onları etkileyeceği için SİSLERİ çalıştırmaları gerekli olmuştur.

Batı düzenin kurduğu uluslararası bir orgonizasyona üye olup eğer dünyayı önde götüren ilk SEKİZ ülkeden değilsen devamlı kumar masasında oyuncusundur,onlarda hep kasadır.

Onların işine gelip gelmemenizden değil size olacak saldırı,onların oyunu farklı kulvarlara taşıyacaklarından sizlerle eski işlevleri kalmayacağındandır.

Dünya şekillenirken artık eski sistemde sizlere olan bulunduğunuz konumlardaki işlerde ihtiyaç kalmadığı için.

Yeni bir dünya düzeni kuracakların planları çok başka,o dünyayı düşünenleri planlarında TOZ değil,değerli madenler ve onlarla planlanacak yeni sistemler var.

Yirmi yıl evvelden ABD devletinin TÜRKİYE devletini işgal plan tatbikatlarını roman yapıp milletimize okutturdular.

Bir çok ünvanlı akademisyen,tarihçi her gün televizyonlarda İLİMÜNATİ,SİON,TAPINAK ŞÖVALYELERİ şöyle yaptı böyle bir çok konu ile kafanızı doldurdular.

Bunları bu şekilde kaleme alma ve anlatmalarında sizlere aslında tüm yaptıkları efsaneler yaratarak kendi kardeşlik guruplarının menfaatlerini sağlam temellerle götürmek ve DIŞARDAKİ büyük efendilerinin onlara verdiği emirleri yerine getirmek.

Meşhur KUMARHANECİLER KIRALI merhum ÖMER LÜTFÜ TOPAL vardı,bir cinayete kurban gitti.

Sonra ne oldu TÜRKİYE CUMHURİYETİ içindeki iki kumarhaneciden biri ölünce öbürü daha hatırlı,eski olanı ülke dışına çıkartıldı orda yaşaması istendi.

Kumarhaneler sonra ne oldu KKTC(KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ) taşındı.

İşte bu satrançta tüm sistemi yönetenlerce on hamle sonrası için atılmış bir adımdı,bilin bakalım sizce ne için yapıldı.

Ve tüm bu kumarhane sisteminin daha arkasındaki güçler kimlerdi.

Bugünde karşınıza direk çıkan kamuoyundaki hadiselere hemen kapılmayın on hamle sonrasında ne var ona bakın.

Dışardaki bu güçler uzun  sakalları ile hazırladıkları biladerlerine yarın MEHDİ gelecek diye prokobanda yaptırıp ORTADOĞU coğrafyasında savaş çıkartırlarsa hiç şaşırmayın.

Deneyimli siyasetçi merhum KAMURAN İNAN anlattı,  1975 yılından sonraki ambargo için her gün ABD senatosunda kulis yapıyor bıkmadan usanmadan tüm ABD’li senatörlerle görüşmeler yapıyor fakat bir sonuç alamıyor ve çok üzülüyormuş bu duruma.

Bir gün SENATO’da kulis faliyeti yaparken yakın dostu olan bir ABD senatör kolundan tutarak bir kenara merhum KAMRAN İNAN beyi götürüyor ve şunu söylüyor.

Mister İNAN  siz ülkeniz için çabalayıp bir çok kulis yapıyorsunuz ,ama diyor bu size vereceğim gizli bilgi olsun, sayın DEMİREL ambargonun kalkmasını istemiyor ve uzatmamız için bizden ricada bulunuyor.

On hamle sonrasını iyi düşünün birde kimler neyi kapatmak için mücadele ediyor olabilir kafanızı yorarken iyi hesaplayın, bu sadece hükümet içinde bir sorun değil bir gurup  KARDEŞLERİN  sorunu olabilir.

Kalın sağlıcakla.

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.