EMİN MİSİN...

Sevgili okuyucularım hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum,beni sorarsanız ülkem şartları yaşıyoruz,bugün ZAFER BAYRAMIMIZ TÜRK MİLLETİNİN bayramı şanlı,kutlu olsun.

Dostlarım bizde bilgi kaynaklarına basın ve sosyal medyayı takip ederek ulaşıyoruz,haber programları seyrediyoruz.
Takip ediyorsunuz sizlere enteresan bilgiler veriyorum,bugün şundan bahsedeyim ülkemizde uzun zamandır çok konuşulan ve toplumun bilmediği konular olduğu için çok atılıp tutulan hadiseler var,bunların aslında hepsi menfaate dönük yapıların uydurması başka bir hadise değil.

İlk sayın Sadettin Tantan beyin söylediği TÜRKİYE’de TAPINAK ŞÖVALYELERİ var söylemi yapısal olarak içi boş bir söylem.

Çünkü TÜRKİYE’de TAPINAK ŞÖVALYELERİ yok, sebebi de TAPINAKÇI olabilmen
için AVRUPA’lı olmalısın soyun oradan gelmeli.

Bizim TAPINAKÇI denilenlere bakıyorum,ya ARNAVUT kökenli yada Trabzon,Antalyalı nasıl tapınakçı olacak:).

Bizdeki tapınakçılar mason localarına girmiş ve bu sayede AVRUPA’daki TAPINAKÇILARIN buradaki  işlerini gören ve TAPINAK sayesinde çeşitli siyasi ve ekonomik gücü kullanabilen mason ustaları.

Gelelim  akademisyen sayın EMİN GÜRSES beye,dikkatle izlerim kendisini ve görüşlerini dinlerim,okurum.

Kendisi milli mücadelenin seferberlik sisteminin kahramanlarından İPSİZ RECEP'İN torunu, ATATÜRK kendisine emice diye hitap ediyor.

Son programında sayın GÜRSES diyor ki İsrail ile aramızı İNGİLTERE bozuyor,aslında biz İsrail ile aramız çok iyi olmalı birbirimize çok faydalı oluruz.

Güldüm bir RİZE’li akademisyen için böyle bir tez getirmek bayağı dahice bir şey.

İngiltere ile İsrail'i karşı karşıya getirmek ve birbirlerini hasım olduğunu varsaymak akademik olarak çok ciddi düşündüğünü gösterir:)

Arkasından diyor ki ikinci dünya harbinde ALMANLAR ile merhum dönemin CUMHURBAŞKANI İSMET İNÖNÜ işbirliği yapmış iki yüz milyon dolarlık bir gelir elde etmiş, burayı da maddesel olarak da yanlış bilgilendirmelerle ulusal kanaldan bilgiler veriyor, nereden icap ettiği belli değil?

Ben bu konuyu gazeteci Bahattin Çağdaş beyle geçen sene 2019 yılında yaptığım röportajda canlı anlattım,hatta JOSEF STALİN’nin ülkemizi işgal edeceğini ve bunun uluslararası boyutunu olduğunu anlattım.

Bir konuyu azda doğru olarak bilirsen vatandaşa doğru bilgi verirsin yoksa kulaktan dolma bilgiler halkı yanlış bilgilendirmeye sebep verir.

Bu konularda gazeteci ve yapımcı sayın CÜNEYT ÖZDEMİR ve sayın SONER YALÇIN beyin Kanal D için yaptığı gerçek hayattan alınma SAĞIR ODA dizisinde GALİP başkanın (GALİP TUĞCU) çeşitli materyalleri alıp İSRAİL'İN İstanbul Başkonsolosluğuna adres teslim yaptığı gibi,BAŞKAN hiç konuşmadı bu konuda:)

Yıllarca Kafkasya kökenli AYTUNÇ ALTINDAL beyefendi bu konuları çok konuştu hatta en doğrusunu da merhum Altındal konuştu ama bir soru sorduğumda çok şaşırdı arkasından çok sinirlendi.

Bu konulara biliyorum ki çok yakın sayın EROL MÜTERCİMLER beyefendi de vakıf bulunduğu ortamlarda bu konuyu, konuları konuşuyor fakat bilmedikleri konu şu.

Bu konuya vakıf olan aslında tamamen onların sorumluluğunda ve sahipliğinde olan bir durum varken ve bu ailenin bu konudaki yetiştirilmiş ferdine belirli dönemlerde çeşitli komplolar,itibar suikastleri ve en sonunda işkence kaçırmaya varan hadiseler yapılınca bırak her şeyi insanlığınızı kaybettiğinizin ve doğruları söylemeyerek güvenilirliğinizi kaybedeceğinizi biliyor musunuz?

Birde buna çok ciddi anlamda işlenen suçlar eklenince.

Sizler bir aileye toplumda fısıltı gazetesi gücünüzle ve diğer argümanlarla saldırarak nereye gittiğinizi zannediyorsunuz.

İdeolojik ve dinsel yaklaşımlarla toplumu etkileyip,hatta son dönemde hukuku kullanarak ne yaptığınızı zannediyorsunuz.

Bizler bu topraklara kaçarak gelmedik,hepimizin bir şeceresi var, hele ki benim şu ana kadar bitmeden gelen sahada içimizde çarpışmam var.

İsrail ve Siyonizm konusunu bana sorun soracaksanız, nerelerde kullanıldığını ve ne kadar geçerli olduğunu sizlere aktarayım İPSİZLERİN torunlarına.

İyi tatiller,

Saygılarımla.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.