Ankara'da erkek şiddeti: Ayrıldığı kadını vurdu, başında bekledi

Ankara'da erkek şiddeti: Ayrıldığı kadını vurdu, başında bekledi

Ankara'da Mehmet E. boşandığı P. C.'yi tabancayla vurdu. Yaralı kadının başında bekleyen saldırgan, yanına kimseyi yaklaştırmadı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde saat 15.30 sularında Mehmet E., geçen yıl boşandığı P. C. ile cadde üzerindeki markette karşılaştı. Bu sırada Mehmet E., yanında bulunan tabancayla P. C.'ye ateş etti. Vücuduna isabet eden 2 kurşunla yaralanan kadın yere yığıldı.

Mehmet E., elinde tabancayla yaralı haldeki kadının başında beklemeye başladı. Mehmet E.'ye çevredekiler tepki gösterdi. P. C.'nin başında bir süre silahla bekleyip, yanına kimseyi yaklaştırmayan Mehmet E., polisin geldiğini görünce kaçmaya çalıştı. Bu sırada yaralı P. C., çevredekiler tarafından araçla hastaneye götürüldü.

Mehmet E. ise yaya olarak kaçmaya çalışırken alt sokakta polis tarafından durduruldu. Mehmet E., bu kez de silahı başına dayayarak, polisleri yanına yaklaştırmadı. Bu sırada bölgede bulunanlar Mehmet E.'ye taş atarak, teslim olmasını istedi. Mehmet E. de taş atanlara silahını doğrulttu. Mehmet E., bir süre sonra ikna edilip, elindeki silah alınarak gözaltına alındı. Hastanede tedavi altına alınan P. C.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler