Akşener: Gazetecimsi Arkadaşlar Ne Yapacaklar Çok Merak Ediyorum

Akşener: Gazetecimsi Arkadaşlar Ne Yapacaklar Çok Merak Ediyorum

İyi Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avrupa Birliği mesajını yorumladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Avrupa Birliği mesajını "Şu ana kadar Avrupa Birliği üzerinden 'heyt' diye bağıran gazetecimsi arkadaşlar ne yapacak çok merak ediyorum. Asıl izlememiz gereken onlar, aptala döndü insanlar" sözleriyle eleştirdi.

Partisinin Ankara Swiss Otel'de düzenlenen üye katılım törenine katılan Akşener, törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

APTALA DÖNDÜ İNSANLAR

Erdoğan'ın "Kendimizi başka yerlerde değil, Avrupa'da görüyor, geleceğimizi Avrupa ile birlikte kurmayı tasavvur ediyoruz" açıklaması sorulan Akşener şu değerlendirmeyi yaptı:

"Şimdi bizim nasıl değerlendirdiğimizden önce, şu ana kadar Avrupa Birliği üzerinden 'heyt' diye bağıran gazetecimsi arkadaşlar ne yapacak çok merak ediyorum. Asıl izlememiz gereken onlar, aptala döndü insanlar."

BİZDEN ÖNCE BAHÇELİ VE PERİNÇEK'İ MERAK EDİYORUM

Akşener, AKP’li Bülent Arınç'ın Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş açıklaması için, "Bütün bunlar Türkiye’nin bir başka alana doğru makas değiştirdiğini gösteriyor bizzat Sayın Erdoğan eliyle. Şimdi benim merakım Hem 'heyt' diyen arkadaşlar hem de iktidarın küçük ve diğer yani Sayın Bahçeli ve Sayın Perinçek'in ne diyeceği konusu, bizden önce onları merak ediyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler