Ziya Selçuk da özür diledi

Ziya Selçuk da özür diledi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da kamuoyundan özür diledi.

Okulların açılmasının bir gün ertelenmesi ve illerde koronavirüs salgının seyrine göre yüz yüze eğitime geçme kararının ardından; daha önce okulların 1 Mart'ta açılacağını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk özür diledi.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Bakan Selçuk, "Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim. Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sağlık önceliğimiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim" fadelerini kullandı.

Daha önce, okulların 1 Mart'ta açılacağı bildirilmiş ancak Milli Eğitim Bakanlığı vakaların bazı illerde artış göstermesi nedeniyle yüz yüze eğitim ile ilgili yarın yapılacak Kabine Toplantısı'nın ardından karar verileceğini açıklamıştı.

Geçtiğimiz günlerde de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, bilim kurulu toplantısı sonrası açıklama yaparken özür dilemişti. Koca, İslam alimi Muhammed Emin Saraç'ın cenaze törenindeki kalabalakı nedeniyle kamuoyundan özür dilemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler