Ziraat Bankası'nın emekliye promosyonu belli oldu!

Ziraat Bankası'nın emekliye promosyonu belli oldu!

Bankaların emeklilere yönelik kampanyaları devam ediyor. Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası’da 2021 yılında emekli vatandaşlara verilecek promosyon miktarlarını açıkladı.

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası’da oldukça önemli bir açıklama ile 2021 yılına emekli vatandaşlara verilecek promosyon miktarını duyurdu. Bu kapsamda emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olanlara 750 TL promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Ziraat Bankası’nın promosyon ödemesine dair detaylar şu şekilde…

Ziraat Bankası’nın promosyon ödemesinden yararlanmak isteyenlerin ilk olarak bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. Bu ödemelerden yalnızca emekli olanlar faydalanabilmektedir. Ödemeden yararlanmak isteyenlerin maaşını 3 yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan alacağına dair taahhüt vermesi de gerekiyor. Bu şartları yerine getiren kişilere karşılıksız olarak 750 TL’ye kadar ödeme yapılıyor. Ödemeden yararlanmak isteyenler başvurularını SMS, ATM, mobil bankacılık veya müşteri merkezi üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılıyor?

Ziraat Bankası’nın promosyon uygulamasına başvurmak isteyenler, ‘PRO’, ‘T.C. Kimlik Numarası’, yazarak 4757 SMS gönderip başvuru işlemlerini kolayca gerçekleştirebilmektedir.

Ziraat Bankası’nın müşteri hizmetleri arayarak ilgili promosyona başvuru yapmak istediğinizi belirterek, başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Nelere Dikkat Edilmeli?

Bankaların promosyon ödemleri her 3 yılda bir defa yapılmaktadır. Bu süre dolmadan tekrardan promosyon ödemesi alınamamaktadır. Bu doğrultuda 2018 yılında ödeme alan emekliler maaşlarını Ziraat Bankası’na taşıyarak avantajlı ödemelerden yararlanabilmektedir.

Maaşa Göre Ödeme Yapılıyor

Ziraat Bankası, promosyon ödemesini emeklinin aldığı maaş miktarına göre yapmaktadır. 3 yıl boyunca maaşını Ziraat Bankası’ndan alacağına dair taahhüt verenlere aşağıdaki ödemeler yapılmaktadır.

Maaşı 1.500 TL’den az olan emeklilere 500 TL ödeme yapılmaktadır.

Maaşı 1.500 TL ve 2.499 TL arasında olan emeklilere 625 TL ödeme yapılmaktadır.

Maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan kişilere 750 TL ödeme yapılmaktadır.

Maaşınızı Ziraat Bankası’na taşıyarak promosyon ödemesinden yararlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler