Zelensky Batı Tarafından Satıldığını Yeni Anladı

Zelensky Batı Tarafından Satıldığını Yeni Anladı

Ukrayna lideri Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da içerisinde bulunduğu 4 lider ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Ukrayna lideri Zelenskiy, “Görünen o ki Rusya'ya uygulanan yaptırımlar yeterli değil ve bugünkü davranışlarında da bu görülüyor.” dedi.

Bir sosyal medya kullanıcısı ise şöyle dedi: "G-7 en güçlü şekilde kınayınca Ukrayna halkı rahat bir nefes alabildi en sonunda..."
ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna'ya saldırılar sonrası Rusya'ya dair açıklama yaptı. Biden, Rusya’nın dolar, Euro ve yen cinsinde işlem yapmasının kısıtlanacağını duyurarak, Rus ordusunun finansmanını engellemeyi planladıklarını açıkladı. Biden, "Aralarında VTB de bulunan 4 Rus bankasına yaptırım uygulanacak" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Biden, aralarında Rusya'nın en büyük ikinci bankası VTB'nin de bulunduğu dört Rus bankasına yaptırım uygulayacaklarını ifade etti. Biden, yaptırım uygulanan bankaların ABD'de 1 trilyon dolardan fazla varlıkları olduğunu belirtti.

Biden Rus elit ve ailelerinin de yaptırım listesine ekleneceğini belirtti. Biden ayrıca ABD'nin Almanya'ya daha fazla asker de göndereceğini ve gerektiği takdirde NATO'nun kolektif savunma maddesi olan 5. maddenin de gerekliliklerini yerine getireceklerini bildirdi.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da içerisinde bulunduğu 4 lider ile görüştüğünü belirterek, 'Putin karşıtı bir koalisyon oluşturuyoruz' açıklamasında bulundu.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da içerisinde bulunduğu 4 lider ile görüştü.

Ukrayna lideri Zelenskiy: "Yalnız kaldık, kimse bizim için savaşmak istemiyor. Bizi NATO'ya almak istemiyorlar, güvenlik garantisi vermekten bile korkuyorlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dış Politika