Yüzü parçalanan yavru kediyi 4 adet renkli düğmeyle tedavi ettiler

Yüzü parçalanan yavru kediyi 4 adet renkli düğmeyle tedavi ettiler

ABD'de 7 aylık bir yavru kedi, aynı evde yaşadığı köpekle şakalaşırken saldırıya uğradı. Yüzü parçalanan kedinin suratını yeni bir prosedür olan 4 renkli düğmeyle tedavi eden veterinerler sayesinde ortaya çok şirin görüntüler çıktı...

ABD'de 7 aylık bir yavru kedi, aynı evde yaşadığı köpekle şakalaşırken saldırıya uğradı. Yüzü parçalanan kedinin suratını yeni bir prosedür olan 4 renkli düğmeyle tedavi eden veterinerler sayesinde ortaya çok şirin görüntüler çıktı. Tedavisi biten yavru kediye aile olmak için şimdiden 150 aile başvurdu.

Sahibinin 'Juicebox' adını verdiği kedi, bakıldığı evde ailenin köpeğiyle oynarken olayların kontrolden çıkması sonucu yüzünden derin yaralar aldı. Veterinere getirilen yavru kedinin çenesinde ve yüzünde ciddi yaralar, veteriner hekimler tarafından dört adet renkli düğme kullanarak oldukça orijinal ve yenilikçi bir şekilde tedavi edildi. Burnunun iki yanına ve ağzının aşağısına konulan yeşil ve kırmızı düğmeler, tellerle birbirine bağlandı.

YENİLİKÇİ BİR PROSEDÜR

Renkli düğmeler, kedinin yanaklarının her iki tarafındaki tellere tutturularak sabitlendi. Veterinerler, iyileşme sürecini kedinin yüzündeki düğmelerden takip ettiklerini belirtti. Massachusetts Hayvanlara Karşı Zulmü Önleme Derneği sözcüsü Rob Halpin, "Bu oldukça yeni bir prosedür ve gerçekten işe yarıyor. ve sonunda iyileşirken sevimli görünen bir kediye sahip oluyorsunuz" dedi.

150 AİLE YAVRU KEDİ İÇİN SIRAYA GİRDİ

Juicebox'un yüzündeki düğmeler gelecek haftalarda çıkartılacağını belirten Halpin, "O çok sosyal. Kendine çok güveniyor. Genç hayvanlar, tıpkı genç insanlar gibi biraz daha hızlı iyileşme eğilimindedir" ifadelerini kullandı. Yavru kedi iyileştikten sonra köpek olmayan bir aileye ihtiyacı olacağını belirten Halpin, şimdiden 150'den fazla ailenin sıraya girdiğini belirtti.

İşte yavru kedinin görüntüleri:

1-145.jpg2-115.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler