Yılmaz: "Türkiye'de iki ayrı havuz medyası var"

Yılmaz: "Türkiye'de iki ayrı havuz medyası var"

Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, yeni bir siyasi parti kurma hazırlığında olduklarını, bu kapsamda önceki pazar "Hepimiz Buradayız Oluşumu" adı altında toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Söz konusu toplantıda salonun kalabalık olmasına rağmen bir basın mensubunun bulunmadığını ifade eden Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, halkın haber alma hürriyetinin engellendiğini ileri sürerek, Türkiye'de iki ayrı havuz medyası olduğunu iddia etti.

Türkiye'de, basın hürriyeti diye bir şeyin söz konusu olmadığını, bu nedenle manifestolarının basında yer bulmadığını savunan Yılmaz, "Bu, şu anlama geliyor: Türkiye'de muhalefet iktidarı eleştiriyor ama aynısını, hatta daha kötüsünü kendisi yapıyor. Eline geçse iktidardan daha zalim, daha antidemokratik, daha beter olacak. İktidarla muhalefet aynı düzenin parçalarıdır. Bu düzenin bozulmasını istemiyorlar. Ama biz yıkacağız o düzeni" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, CHP'li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye'de görüştüğüne yönelik iddialarla ilgili, "Ben bağımsız bir milletvekiliyim, benimle zerre kadar bir alakası yok" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler