Yeniden Refah Partisi'nden Külünk'e Adaylık Teklifi

Yeniden Refah Partisi'nden Külünk'e Adaylık Teklifi

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Metin Külünk'e teklif götürdü. Metin Külünk ise herhangi bir konuda adaylık düşünmediğini Yeniden Refah Partisi heyetine iletti.

SOkak ANaliz Medya isimli hesabın X üzerinden yaptığı paylaşımda, Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Metin Külünk'e teklif götürdüğü ancak Külünk'ün bu teklifi kibarca reddettiği öne sürüldü.

Paylaşımda;

Güvenilir kaynaklardan bize gelen bilgiler doğrultusunda, Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) sıcak bir yaklaşım göstererek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifiyle gittiği Metin Külünk, aynı nezaketle kendilerine teşekkür ederek adaylık düşünmediğini ve seçim sürecini dikkatle takip etmeye devam edeceğini belirttiği öğrenildi.

Yeniden Refah Partisi'nin nezaket ve vefa dolu teklifine karşılık Külünk, Türkiye’nin çok çetin bir döneme girdiğini ve şartların çok daha ağırlaşması riskinin ihtimal dahilinde olmasından dolayı Türkiye'nin istikrar ve güven ortamına tüm coğrafya gibi ihtiyacı olduğunu ifade ederek, bu anlamda adaylık teklifi ve nezaketleri dolayısıyla teşekkür ettiği ifade edildi. Devamında herkesin söylem, tarz ve üslubuna çok dikkat etmesi gerektiğinin beyan edildiği buluşmada Külünk, Yeniden Refah Partisi’nin varlığının Türkiye için son derece önemli olduğunu, bunun yanında Türkiye’de istikrarsızlık kapısını açacak bir tutumdan uzak durulması gerektiğini ifade etti.

Külünk, herhangi bir konuda adaylık düşünmediğini Yeniden Refah Partisi heyetine teşekkürlerini sunarak beyan etti. Son derece sıcak bir havada geçen görüşmenin sonunda Yeniden Refah Partisi heyeti, hafta sonu yapılması planlanan aday tanıtım toplantısına Metin Külünk'ü davet etti.

ekran-goruntusu-2024-02-08-015248.pngekran-goruntusu-2024-02-08-015309.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler