Yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji duyurdu

Yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji duyurdu

Meteoroloji, merakla beklenen yeni haftanın hava durumu raporunu yayımlandı. Kapalı ve zaman zaman aralıklı yağışlı geçen bir hafta sonunun ardından vatandaşlar yeni haftada hava nasıl olacak sorusuna yanıt arıyor

Perşembe gününe dikkat!

Meteoroloji, merakla beklenen yeni haftanın hava durumu raporunu yayımladı. Kuzey, iç ve batı kesimlerde artacak olan hava sıcaklıkları perşembe günü tüm yurtta azalacak.

Bu hafta yurt genelinde kuzey, iç ve batı kesimlerde artacak olan hava sıcaklıklarının perşembe gününden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak azalacağı, ancak hafta sonunda tekrar artacağı tahmin ediliyor.

Salı günü hava nasıl olacak?

Pazartesi günü yurdun batı kesiminde güneşli hava etkili olacak. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da sağanak ve kar yağışı etkili olması bekleniyor. İstanbul ve Ankara'da hava sıcaklığı 9 derece İzmir'de ise 14 derece olacak.

Sağanak yağış etkili olacak

Sağanak yağış Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini terk ediyor. Çoğunlukla güneşli havanın etkili olacağı yurtta bu kez sağanak yağış Güney'de etkisini gösterecek. Aydın, Denizli, Burdur, Isparta, Antalya, Konya, Karaman, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de sağanak yağış etkili olacak.

Kar yağışı yeniden geliyor

Kar yağışı Doğu Anadolu bölgesine yeniden geri geliyor. Ardahan, Erzurum, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari'de kar yağışı etkili olacak. Perşembe ise yurt genelinde sağanak yağış ve kar yağışı etkisini gösterecek. Hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak.

Cuma günü güneşli hava bekleniyor

Perşembe günü yurt genelinde etkili olan soğuk hava cuma günü kendisini güneşli havaya bırakacak. Sağanak ve kar yağışı Karadeniz'in bir bölümü ve Doğu Anadolu'da etkili olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler