Yasak Elma’nın Yıldızı, Eda Ece’den haber var! ‘Hiç de iyi değildim’

Yasak Elma’nın Yıldızı, Eda Ece’den haber var! ‘Hiç de iyi değildim’

Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri Eda Ece koronavirüse yakalanmış ve hastalığının ağır geçitiği belirtilmişti. Koronavirüse yakalanan Eda Ece, kendisini karantinaya aldığından dolayı Yasak Elma dizisi setinden de uzak kalmıştı.

Eda Ece sevenleri ve merak edenleri için sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Eda Ece sağlık çalışanlarını da unutmadı ve onlara da teşekkür etti.

Koronavirüse yakalana ve hastalığını evde karantinada ağır olarak geçiren Eda Ece sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu. “Herkese merhaba! Haberlerden duyduğunuz üzere maalesef ben de covid geçiriyorum. Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim. Şu an çevremde hala bir sürü hasta insan var, ülkemizde canıyla uğraşan bir sürü insan var, restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum. Bazı sektörlerin çok etkilendiğini de biliyorum ama nasıl olacak endişeliyim.

Bizim gibi kalabalıkta çalışan herkes, lütfen kendinize dikkat edin. Neyse, hastalığım boyunca tek güldüğüm an bu filmi izlediğim andı (The First Wives Club)

O kadar çok seviyorum ve gülüyorumki yıllar sonra yine beni mutlu etti. Gülmek bu hayattaki en güzel şey.

Hasta olan herkesin biran önce iyileşmesini, yüzlerinin gülmesini diliyorum. Aramalar ve mesajlar için de teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum”

Eda Ece koronavirüs salgınında canını ortaya koyan sağlık çalışanlarını da unutmadı. Sosyal medya hesabından sağlık çalışanlarına da teşekkkür eden Eda Ece, “Sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Hakkınız ödenmez” dedi.

Eda Ece’nin sağlık çalışanları için yaptığı paylaşım şöyle; "Bir kez daha, büyük bir özveriyle hepimize yardımcı olmak için seferber olan tüm sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Hakkınızı ödenmez. İyi ki varsınız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler