Yaptığı tespite gülerek karşı verilmesi Doğu Perinçek'i sinirlendirdi

Yaptığı tespite gülerek karşı verilmesi Doğu Perinçek'i sinirlendirdi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı canlı yayında yaptığı bir tespite Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Cem Toker'in kahkahalarla cevap vermesi üzerine sinirlenerek "Haddini bil, otur orada adam gibi!" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı çağrısına, "Her vatandaş gibi sıramı bekleyeceğim" diyerek verdiği yanıt, Hande Aydemir'in TV100 kanalında yayınlanan "Şimdi Konuşalım" programında masaya yatırıldı. Kılıçdaroğlu'nun aşılama konusundaki kararı tartışılırken program konukları arasında gergin anlar yaşandı.

MERKEL ÖRNEĞİ ORTAMI GERDİ

Tartışma sırasında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Merkel bir devlet adamı olsa ilk önce gider kolunu uzatıp aşıyı olurdu. Devlet adamı olmayanlar halktan oy alacağız diye böyle şeylere başvurur." dedi. Perinçek'in sözü üzerine, Liberal Demokrat Parti (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker ise araya girerek, "Doğu Perinçek devlet adamı, Angela Merkel devlet adamı değil." yanıtını verdi.

"PARTİNİZİN ÜYELERİ DE AŞI OLDU MU?"

Stüdyodakiler bir anlık da olsa gülünce, tekrar söz alan Perinçek, "Siz Merkel'i devlet adamı sanıyorsanız, daha devlet adamlığında çok ekmek yemeniz gerekir." dedi. Toker ise buna karşılık, "Partinizin üyeleri de aşı oldu mu? Devlet adamı statüsüne girip. Bunu bildirin Reis'e." ifadelerini kullandı.

"OTUR ORADA ADAM GİBİ"

Bu sözlere sinirlenen Perinçek, tepkisini şu sözlerle gösterdi: "Sizin müdahale edeceğiniz konular değil bunlar. Yok bildirinmiş Reis'e falan, haddini bil, otur orada adam gibi! Dikkatli olacaksınız öyle saçma sapan konuşmayacaksınız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler