Yapı Kredi Bankası’nda hesabı olanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Yapı Kredi Bankası’nda hesabı olanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Bankalarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir adım atıldı. Bankaların çalışma günüyle ilgili bir karar alındı.

Bankaların çalışma saatleriyle ilgili yeni bir adım atıldı. Cumartesi ve pazar günleri kapalı olan bankaların çalışma günü ve saatleriyle ilgili harekete geçildi. Bankalar artık cumartesi günü de çalışacak. Birçok banka harekete geçti.

YAPI KREDİ ÖNCE DUYURDU, SONRA VAZGEÇTİ

Cumartesi günü tam gün olarak çalışacak ilk pilot banka ise Yapı Kredi oldu. Banka tarafından yapılan SMS'li bildirimde Yapı Kredi Bankası’nın İstanbul Şaşkınbakkal şubesi cumartesi günü tam gün müşterilerine hizmet vereceği yönünde bir duyuru yapıldı. Duyuruda Yapı Kredi Bankası, müşterilerine bilgi vererek Şaşkınbakkal şubesinin saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

PİLOT UYGULAMADAN VAZGEÇİLDİ

Ancak Yapı Kredi Bankası 'cumartesi açık olacak' mesajından bir gün sonra, müşterilerine yeni bir SMS daha attı ve bu bilgilendirme mesajında pilot uygulamadan vazgeçildiği belirtildi. Banka, pilot uygulama olarak başlatacağı cumartesi günleri de açık olacak uygulamasından son anda vazgeçti. Şu anda Yapı Kredi Bankası’nın İstanbul Şaşkınbakkal şubesinin çalışma saatleri eskisi gibi hafta içi oldu, cumartesi günü yine şube kapalı olacak.

DİĞER BANKALAR DA HAREKETE GEÇTİ

Öte yandan cumartesi günü çalışma konusunda bazı bankaların da hazırlık içerisinde olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler