Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

YALNIZLIK ÇANLARI KİMİN İÇİN ÇALIYOR?


can.jpg

Geçen yaz sezonunu heyecanla beklerken gökyüzü tarafından Merkür retrosu uyarısı gelince Haziran ayı itibariyle ne yapacağımızı kestiremez olmuştuk. Bunun üstüne denk gelen tutulmalarda ise duygusal anlamda hissettiğimiz gel-git artmıştı. Henüz yeni, yeni atlattığımız bu 2018 yazının kuşkusuz en çok konuşulan konularının başında, sezonluk aşklar dediğimiz yaz aşkları ve yeni ilişkiler geldi.

Hepimizin her yıl bir umutla sarıldığı bu sezonluk yaz aşkları acaba bu sene ne kadar sürecek? Başak burcu dönemine girdiğimizden itibaren ayakları daha sağlam yere basan ex-çiftler için yas dönemi belki hala sürüyordur ama devam etmekte olan ikili ilişkilere bakacak olursak 10-17 Eylül haftasında ilişkilerimiz açısından ciddi uyarılar var.

Bu hafta özellikle gökyüzü haritasında sinyal veren 2 keskin açılı hareketle karşı karşıyayız. Bunlardan en göze çarpanı Venüs-Uranüs karşıtlığı ki ikili ilişkilerde oldukça sıra dışı tartışmalara ihtimal verecek. Diğeri ise Çarşamba günü işin içine dâhil olan agresif T açısı ile Mars gezegeninin gökyüzünde dikine, dikine hareket ettiği ani çıkışı olacak. Perşembe günü gerginliklerin ve egoların maksimum seviyede parlayacağını göz önünde tutarak kimsenin, kgereksiz tartışmalara, lüzumsuz gururlara kapılmamasını tavsiye ederim. Bana bir şey olmaz diyenler, dikkat! Yalnızlık çanları sizin için çalıyor olabilir...

İlişkilerde özgürlük rüzgârına kapılabileceğimiz bu hafta için ayrı, ayrı burçlara bakacak olursak:

Koç: Bu hafta en çok iş ve kariyer konusunda şanslı olacaksınız. Destek alma ve takdir görme konularında oldukça güzel bir hafta geçirecek Koçlar iş dünyasında kendilerini bir adım daha ileriye taşıyacakları bir haftaya girdiler. Sosyal anlamda da yönetici gezegeniniz Mars’ın etkisi ile daha göz önünde olup isminizi duyurmak isteyebilirsiniz.


Boğa: Yönetici gezegeniniz Venüs’ün etkisi ile özellikle aile ve çocuklar konusunda hareketli bir haftaya girmiş bulunuyorsunuz. Eğer yaratıcı ve sanatsal faaliyetler ile meşgul iseniz ayrıca fırsatlar yakalayacağınız bu haftada projelerinizi daha aktif ilerletebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerde yeni kararlar alabilirsiniz.

 

İkizler: Hafta genelinde ev ile ilgili durumlar, yerleşim ve yer değişikliği açısından hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Bu dönem kendinizi çok daha yenilikçi ve girişken hissediyorsunuz. Özellikle Merkür’ün eğitim ve öğretim konumundaki açısı ile akademik alanlarda bu hafta yapacağınız atılımlar ile daha başarılı olabilirsiniz.


Yengeç: Yeni ay etkisini en yoğun ve en derin alan Yengeçler bu hafta ikili ilişkilerini sarsan olumsuz etkilere büründüler. Zaten su grubunun en hassas ve en koruyucu burcu olan Yengeçler için ilişkilerde yaşanan aksilikler ve gecikmeler daha da büyüyerek sorun teşkil etme noktasına geldi. İkili ilişkiler açısından daha rasyonel ve daha yapıcı olmanız gereken bir haftadasınız.
 

Aslan: Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar bu hafta oldukça hareketli olmak isteyecekler. İçsel enerjilerinin yüksek olacağı bu 10-17 Eylül haftasında Aslanlar için alım satım ve gayrimenkul konularında olumlu etkiler gözlemlenecek. Hafta sonu başarınızın keyfini çıkarabilirsiniz.
 

Başak: Bu hafta sizin için önde gözükme ve dikkat çekme zamanı. Genel anlamda girişimler ve işle ilgili güzel etkiler içinde olacağınız bir hafta sizi bekliyor. Salı günü itibari ile finansal açıdan güzel haberler alabilirsiniz ama müdürlerinizle tartışmamaya özen gösterin.

 

Terazi: Parasal açıdan şans ve fırsatların açık olduğu güzel bir dönemdesiniz ancak bu hafta kendinizi ifade ederken ve sosyal ilişkiler içerisinde fikirleriniz açıklarken bazı pürüzlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Uranüs ile yaptığı dik açıdan dolayı ağzınızdan çıkan ifadeler, karşı taraflar için daha kısıtlayıcı bir his yaratabilir. Hafta sonuna doğru önemli toplantılarınızı gerçekleştirmek daha karlı olacaktır.

 

Akrep: Güvenlik önlemlerinin daha ön planda olacağı bir haftaya girmektesiniz. Yaptığınız iş veya ikili ilişkilerde daha tedbirli hareket etmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri Mars gezegeninin yapacağı sert açı nedeniyle tedbir alarak daha yavaş ve dikkatli konuşmanız gereken bir süreç yaşayacaksınız.

 

Yay: İş ile ilgili alanlarda daha çok sorumluluk almak ve toplumu ilgilendiren konularda daha faal olmak isteyeceğiniz bir haftaya girdik. Yakın çevre ilişkilerine dikkat etmeniz gereken bir haftadayız. Bitmemiş işleri tamamlamak için hafta sonu güzel etkiler altında olacaksınız.

 

Oğlak: Önemli yeni gruplar içerisinde olmak için güzel bir zaman dilimine giriyoruz. Dış seyahatler konusunda aktif olabileceğiniz bir haftaya başladınız. Özellikle Salı gününden itibaren yolculular ve mesafelerin kat edileceği durumlar söz konusu olacak.

 

Kova: Marsın kova burcuna geçişiyle beraber daha girişken ve kendini daha ön planda göstermesi eklenen Kova burçları için, işleri ile ilgili daha aktif bir dönem kapıda. Alacak vereceklerin bittiği ve yeni adımların yeni toplantıların yapılacağı yoğun bir hafta sizi bekliyor.

 

Balık: Bu dönem kişisel fikirleri biraz daha içimizde tutma zamanı çünkü Uranüs etkisi ile ağzınızdan aniden çıkan laflar ileriki günlerde ilişkilerinizde kalıcı izler bırakabilir. Doğanız gereği ön planda tuttuğunuz duygusal kararları verirken acele etmemeniz gereken bir haftadasınız. İkili ilişkilerde dikkat etmeniz gereken bir dönem yaşayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar