Yalnız Türk Alp...

Sevgili okuyucularım hepinize iyi bir hafta sonu dilerim.Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ hafta başında paranın dini,milleti,bayrağı olmaz dedi,gerçekten çok doğru bir söz.
Bu yaşadığım otuz yedi yılda para ve servetin o kadar önemini anladımki,bu olgular için insan oğlunun ne kadar,gaddar,acımasız,cani,karektersiz olduğunu gördüm.
Rahmetli babam ve amcam arkası arkası öldüğünde,aile içine yerleşik bazı dostlarım beni gizli ve sessiz kapı arkalarında çok uyardı.
Bunlardan biride amcamın hemşiresi şimdi oğlu ve torunları ile LONDRA’da yaşayan RAHİME abla.
Oğlum dedi bak kimse duymasın bu konunun üstüne git diye beni çok uyardı,bak babaannen iki oğlumuda zehirlediler diyor MELEK hanım haklı, bunu servetiniz için yapıyorlar git üstüne desede gitmedim.
O zaman bana şunu söyledi sen buna kulak vermiyorsun,keyfin yerinde fakat bu senin ilerde başına büyük iş açıcak dedi ve ülkeden diğerleri gibi ayrılıp,LONDRA’ya yerleşti.
1983 yılından 17-25 aralık 1998 senesine kadarda rutin hayatımı yaşadım,konuyu kulağımın üstüne yatarak sadece kendi çalışmalarımla götürdüm,bu çalışmalarımın geldiği noktada artık KILICIMI mecburen devralmak zamanı hasıl olduğunda bu belirli küçük gurup kozmik konuları ülkede yöneten MASONİK bir yapı
beni ülke içinde ani baskı altına alarak çok çeşitli kirli operasyonlara giriştiler ve tekrar aile içinden bunlara yakın şahsiyetsiz ve karektersiz akrabalarımla bu konuda başarılı oldular.
Bu KOZMİK EMTİALI gücü kullanan yanlış insanlar bunu çok yanlış işler yapıp ülkemizdeki siyasi,ekonomik dengeleri tamamen tersine çevirdiler.
Bu kullandıkları emtia güç özellikle VATİKAN,ALMANYA ve İSVİÇRE’devletlerinde etkili ve tarihsel geçmişi olduğu için burdan ayarttıkları bu sahte işlere ortak olarak soktukları muaddilleri ile bu operasyonları yakın zamana kadar götürdüler.
Bunun kozmik oda ile ne bağlantısı var derseniz MASONİK ortamın beynelminel locası olan ÜÇGEN locasına kayıtlı FETÖ ve diğer BARONLAR aslında önce anlaşarak bu emtianın bilgilerini koruyan ve içeriğini seferberlik amaçlı koruyan 11 ve 16 nolu ANKARA SEFERBERLİK TERKİK kurulu odalarına girerek burda emtianın hukuki olarak İSVİÇRE’de nasıl tamamı ile kendi üstlerine geçirileceğinin bilgilerini ve en önemlisi emtianın çözülebilmesi için ŞİFRE’nin ele geçirilmesini araştırdılar.
İşte bu konudan ÜÇGEN locası içinde uzun zamandır FETÖ ile rakip olan diğer baronlar arasında savaş çıktı ve sonrasında olaylar bu noktaya geldi.
Tabi bu KOZMİK EMTİANIN avrupa ve ülkemizle ilgili bir büyük TARİHÇESİ var,bu konular bu tarihi serüvenler üstünden geliyor.
Konu 1.dünya harbinden başlayarak,2.dünya harbi,soğuk savaş diyerek bu güne kadar geldi.
Bu konuyu 2006 yılında SAĞIR ODA dizisinde biraz üstünde oynayarak verdiler bu doğru bilgiler üstünden algı operasyonuydu,diziyide ucu açık bitirdiler.
Tabi bana ne oldu derseniz 17-25 aralık 1998 yılından itibaren çok zorda kaldım ülke içinde bir çok komplo operasyona maruz kaldım,bir çok kez kazaya getirerek canıma kıymaya kalktılar,ailemi tehdit ettiler ama sesimi çıkartıp bu düzeni yıkmaktan vazgeçmedim.
Bunlardan belirgin ilk olanıda İTO başkanı MURAT YALÇINTAŞA şantaj yapan MİT çetesi diye evim basılarak beni bertaraf edip karalamak için hasta olduğum dönemde yapılan iftira bir operasyondu.
Kozmik oda’ya girdikten ve incelemeler bittikten hemen sonra.
Bu KOZMİK emtia için yapılmayan şahsıma hiç bir şey kalmadı bu yanlışlıkları ilgili KOZMİK kurumların başkanlarına bildirsemde onlardan bir ses çıkmayınca,sosyal medya ve benim sosyolojik yapımda olmasa bile medyada yer bulup sesimi duyurmak için bazı gazeteler ve televizyonlarda yayınlara çıkarak bu konuların içinde geçen bazı hadiselere ışık oldum.
2018 5 aralık tarihinde yani bugün kaçırılarak MİT terör merkezinde sorgulandım,aslında niyet İSVİÇRE’deki bu kozmik emtianın ele geçirilmesine dair bir operasyondu,yapamadılar.
Daha sonra yine bir kurgu ile operasyon yaparak beni sosyal medyada paylaşımlarımdan dolayı tutuklattılar ve içerdeyken pazarlarlık yapmaya kalktılar olmadı.
Bu üçgen locası ve içindekiler aslında hep bana yakın olan insanlar ama güç hırsında olan bu gurup kozmik emtianın üstüne oturup 38 yıldır ülke yönettikleri için içerden ve dışardan hukuk,adalet,dinlemedikleri gibi bunun tam tersini yapan bir yapılanma.
Şimdi beni sosyal medyada paylaşımlarımdan dolayı hem ağır ceza mahkemesinde hemde ikinci açılan asliye ceza mahkemesinde yargılıyorlar.
Burdaki ikinci davada yine MİT kurumunun açtığı asliye ceza mahkemesindeki davada bu konunun ele geçirmenin daimi olması için bazı kanun maddeleri dava içeriğine konmuş.
Mesela vakıf kuramamak gibi.
Sayın ALİ ŞEN beyin sevenide kızanıda çoktur,ondan bana yıllar evvel bir söz gelmişti VAKIF kurarsın diye.
Bu arada kendisinede burdan değerli eşi ve torununu kaybettiği için başsağlığı dileyememiştim şimdi burda fısat doğdu kendisine geçte olsa baş sağlığı dilerim Allah yanında olsun.
Rahmetli adaşım TORUNU ALP’in hep bilgisini alırdım,arkadaşımın kızı ile oynarlardı,arkadaşım bana nasıl oynadıklarını anlatırdı,tüm kaybettiklerimizin mekanı cennet olsun.
Tabi bu konular uzun meseleler yanına gittiğim babamın arkadaşı BARONLAR var arkadaşımı öldürdüler diye ağlayan.
Bunların hepsi hikaye,bunlar bir küçük mutlu azınlıktır bu yolla güç kazanmış herşeyi idare edebilen bugüne kadar bir yapı,bunlar içlerindeki bağlantılarla tüm dini tarikatlarıda istedikleri gibi yönlendirir.
Bu baronların içinde lazı,kürtü,arabı,çerkez,abaz olanları dini tarikatlarıda istedikleri gibi yönlendirir.
Ben yargılandığım mahkemeye geniş bir savunma yaparak bu gurubun içindeki ilgili kişiliklerin direk son on yıl içinde şahsıma komplo operasyon yapanların öncelikli bir kısmının ismini verdim.
Erkan Yılmaz Büyükköprü albayıma burdan ileteceğim,ihanet her zaman ya siyasi güç yada servet sağlamak için yapılır yada her ikisi içinde

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.