Vuslat Doğan Sabancı hakkındaki o iddia sosyetenin gündeminde

Vuslat Doğan Sabancı hakkındaki o iddia sosyetenin gündeminde

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı ile çocuklarının bulunduğu bot 24 Ağustos günü Yunanistan'da kayalıklara çarpmış feci kaza sonrası Sabancı çifti ağır yaralanmıştı.

Tedavisinin ardından taburcu olan Ali Sabancı'nın eşi Vuslat Doğan Sabancı hakkında konuşulanlar ortaya çıktı. İddialara göre sosyete kulisleri, “Kadının bedduası tuttu, ah aldığı için bu başına geldi” sözleri ile çalkalanıyor.
Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı ile çocuklarının bulunduğu bot 24 Ağustos günü Yunanistan'da kayalıklara çarpmış feci kaza sonrası Sabancı çifti ağır yaralanmıştı.
Tedavisinin ardından taburcu olan Ali Sabancı'nın eşi Vuslat Doğan Sabancı, yüzünden yaralandığı kaza sonrası evinde istirahate çekilmişti.

Şu sıralar sosyete kulislerinden en çok konuşulan kişinin, 24 Ağustos'ta Leros adasında geçirdikleri bot kazasında eşi Ali Sabancı ile ölümden dönen Vuslat Doğan Sabancı olduğu ileri sürüldü.


İddialara göre sosyete kulisleri “Kadının bedduası tuttu, ah aldığı için bu başına geldi” sözleri ile çalkalanıyor.

Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Vuslat Doğan Sabancı'ya dair sosyete kulislerinde konuşulanları kaleme aldı. İşte o yazı…

Sosyete bir süredir, Vuslat Hanım'ın kazada, yüzündeki neredeyse tüm kemiklerin kırıldığını, damak ve çene kısmında büyük hasarın oluştuğunu, bu yüzden de bir dizi ameliyatla eski sağlığına kavuşabileceğini konuşuyordu.

Ancak son günlerde sosyeteden Vuslat Hanım ile ilgili başka bir söylenti duymaya başladım. Konuşulanlara göre, Vuslat Hanım, kazadan bir hafta önce, yıllardır evinde çalışan hizmetçi kadını, sudan bir sebepten dolayı kovmuş.

Kadın giderken, Vuslat Hanım'a çok ağır beddualar etmiş.

Bir hafta sonra kaza olunca, olayı bilenler, "Kadının bedduası tuttu, ah aldığı için bu başına geldi" diyormuş ve bu dedikodu kulaktan kulağa bütün sosyeteye yayılmış.

Vallahi bu sosyete bir alem! Nereden, neleri bulup çıkarıp böyle üzücü bir durumda bile dedikodu malzemesi yapabiliyor.

10 YIL ÖNCE 10 AY EVDE YATMIŞ

BU arada, evinde tedavisi devam eden, ailesi dışında kimseyle görüşmeyen ve evden dışarı çıkmayan Vuslat Doğan Sabancı ile ilgili ilginç bir bilgi öğrendim.

Ali-Vuslat Doğan Sabancı çifti, meğer 10 yıl önce İtalya'da, yine bir bot kazası geçirmiş. Ali Bey kazayı hafif atlatırken Vuslat Hanım'da sakat kalma riski oluşmuş ve 10 ay boyunca evde kımıldamadan yatmak zorunda kalmış.

Umarım, Vuslat Hanım, 10 yıl önceki gibi yine er ya da geç eski sağlığına kavuşur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam