Vural!

Sevgili okuyucularım hepinize iyi bir hafta sonu dilerim.

Yazımın başlığına sonra geleceğim.

ilk önce Cuma gecesi gazeteci sayın HASAN MESUT ÖNDER beyefendi ile KOZMİK ALBAY kitabının yazarı ANKARA SEFERBERLİK TETKİK KURULU bölge başkanlığı 11 ve 16 numaralı görevlisi em. Albay sayın ERKAN YILMAZ BÜYÜKKÖPRÜ beyefendi ile yaptıkları röportajı izledim.

Sayın KÖPRÜLÜ konuyu anlatırken tamamen hikayenin yazılmış JAMES BOND kısmını anlattı.

En üzüldüğüm bu konuda takibin FETÖ terör ve casusluk örgütünce 2009 mart ayında kendilerine yapıldığını  konusunda beyanı oldu.

Tabi ben hem ASKERİ konularda  uzman olmam, hem de daha evvel 2003 senesinde çuval hadisesi ile başlayan konularda ayrıca ÖZEL HARP unsurları ile ve ABD lilerle karşı karşıya sahada kalmamdan dolayı konuları bire bir biliyorum.

Ayrıca 2009 senesinin MART ayında 52 kilo ölümcül hasta yatarken bu takibin başlamasına daha çok gülüyorum.

Sayın BÜYÜKKÖPRÜ ülkemizin sığ sulara giresinin sebebi işte EMANETE sahip olmamak ve İHANETE hizmetten geçer.

Kimse vatan, millet, Sakarya edebiyatı yapmasın.

15 temmuz 1981 yılında aniden ölen amcam, arkasından 7 şubat 1983 de yine ani ölen babamdan sonra gerçekleri anlamamla birlikte, bu işin benle gitmeyeceğini anlayanlar 17-25 aralık 1998 yılında bana yaptıkları örtülü operasyonlarla ülkenin bugünkü noktasına gelmesini sağladılar.

Tüm bu olanlar yaşanırken rütbesi, sınıfı, makamı, yükselenlerin hepsi önümden sağımdan geçerek benim ağıma takıldılar.

Sorduğum soruya cevap veremedi sayın büyük köprü  sayın em. ALBAY BAKİ KAYA 2006 da bana geldiğinde ondan evvel ve ondan sonraki tarihte neler oldu.

17-25 aralık 1998 yılında aile fertlerim kullanılarak MİT kurumunun, bir kısım görevlileri bana operasyon yaptığında çok feveran ettim, bakın bunu bana değil TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN temeline dinamit koyuyorsunuz dediğimde inanmadılar.

O zamanın ATATÜRKÇÜ ordusu ve MİT mensupları neredeydi.

Şimdi hala bir kısım FETÖ den dönmüş zatı muhteremler milletin babaannesini onu bunu karıştırıyorlar.

Söylesen bazı şeyleri inkar ederler onlar FETÖ ayaktayken KOZMİK kimin olduğunu biliyor ona göre sağda solda konuşmuyorlar mıydı?

Beni kaçırıp MİT terör merkezinde sorgulayan asker kişiliğin rahmetli ağabeyi ile dava arkadaşı değil miydi ortak dava arkadaşının Pazar günleri televizyonunda programa çıkmıyor mu?

Efendi ben ne bekleyeceğim kırk yıldır onu bunu katledip, onu bunu gasp edip devletin en mahrem yerine girmeyi göze almış ve becermiş kişiler olarak beklentisi olan sizsiniz.

İftira atıp emniyete aldırıp çıktıktan sonra kürtün intikamı diye bağıran AĞRININ medari iftarı yakışıklı arkadaş gibi benimde dedem PAŞA diye televizyonda bağıran sonrada gözyaşlarına boğulan sizlersiniz.

Dedesi HAMİDİYE alayı paşası:)

Beyaz saçlı eski FETÖ’cü arkadaş bak beni kafamda çuvalla sorgulayan arkadaşın rahmetli ağabeyi benim çok yakın ağbim dostumdu.

Sayın devlet büyüğümüz CEMİL ÇİÇEK beyinde yakın dostuydu.

Sizlerin adından bahsetmiyorum çünkü değmeyeceğini biliyorum, her devrin insanlarından bizler haz etmeyiz.

Vural kelimesine gelirsek babaannem dedemin aldığı VURAL  soyadını beğenmemiş, gitmiş MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ ün silah arkadaşının kızı olarak TUFAN soyadını almış, tüm çocuklarına da bu isimle kaydetmiş.

Onun için VURAL kelimesini hiç sevmem adam VURACAKSAN VURUCAN insanın üstündeki malına, mülküne göz koymayacaksın.

İşte o zaman şerefli insan olursun belki EŞKİYALIK vasfından çıkarsınız.

Bir ayıpta devamlı anaları, kadınları bu işlere karıştırmanız bizde TÜRK töresinde kadınlar bu işlere karıştırılmaz.

Sizlere örfünde bu işler öğretilmemiş.

KOZMİK ODA hadisesi buradan hemen ne olduğunu tarihini açıklarsam, tüm bu olayların bugüne kadar nasıl geldiğini anlatırsam zevki kalmaz.

Bu konuda bu tarihe kadar egemen olan kişiler kendi gurupları ve camiaları içinde başta eski MİT müsteşarı  Sn ŞENKAL ATASAGUN, eski MİT yöneticisi Sn İSMAİL NİŞANCI ve yine eski MİT müsteşarı Sn EMRE TANER beyefendiler.

Bu konu ile ilgileri benim kurumda çalıştığım ve yaptığım dönemle ilgisi yok, ilişkiler tamamen kurumların dışında olan sosyal yaşam tarzından gelen hadiseler zinciridir.

Moda'da, Kalamış'ta, Bebek'te, Beyoğlu'nda, Yeşilyurt, Yeşilköy'de gelişen arkadaşlık, akrabalık zincirindendir.

MİT ve TSK ile yaptığım görevleri başarı ile sonlandırmışımdır.

Askeri bilgi ve birikimim tüm müşterek kuvvetleri kapsayacak şekildedir.

Hayatım boyunca TEK yaşadım, TEK hareket ettim.

Ailemden rica etmiştim, özellikle ANNEMDEN ve EŞİMDEN  akraba eş, dost ailemize taşımayın bunlar arkalarında kötü, pis emelleri olanlara hizmet ediyor.

Dinletemedim, anlamadılar, anlam veremediler sonunda bu konular ülkemde başıma geldi.

Onun için kimse doğruyu konuşamaz, gerçeği anlatamaz bir gün KOZMİK ODA olayını ve diğer İHANETLERİ ve niye ANKARA BÖLGE BAŞKANLIĞI seçildi STK da bunları yalnız benden öğreneceksiniz.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.