Vizyon bu mu? Çalışanlardan bağış istenip, belge imzalatılıyor...

Vizyon bu mu? Çalışanlardan bağış istenip, belge imzalatılıyor...

Fenerbahçe yönetimi, gelecek hafta startı verilecek olan yardım kampanyasına, yardımda bulunmaları için kulüp çalışanlarından muvafakatname istedi.

Fenerbahçe yönetimi, gelecek hafta startı verilecek olan yardım kampanyasına, yardımda bulunmaları için kulüp çalışanlarından muvafakatname istedi.

İnsan kaynakları tarafından kulüp çalışanlarına gönderilen belgede, destek kampanyasına katılmak isteyen çalışanların muvafakatnameyi doldurarak insan kaynakları ekibine kapalı zarf içinde teslim edilmesi istendi.

Kampanya katılım belgesinin insan kaynaklarına teslim edilmesi mobbing (psikolojik baskı) olarak görülürken, birçok kulüp çalışanının karara tepki gösterdiği, ancak işsiz kalma tehlikesi nedeniyle istemeyerek de olsa belgeyi imzaladığı öğrenildi. Bu durum camia içerisinde de tepkilere neden oldu. 

Öte yandan kulüp çalışanlarının imzalamasını istediği muvafakatnamenin dışarı sızması üzerine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un çok sinirlendiği ve belgeyi dışarı sızdıranın bulunmasını istediği gelen haberler arasında.

Seçim sürecinde bol keseden vaatlerde bulunan başkan Ali Koç, kulübü 8 ay içerisinde, çalışanların maaşlarından kesilecek küçük miktarlara ihtiyaç duyacak hale getirdi.   

BAŞARISIZ TRANSFER POLİTİKASI VE YANLIŞ YÖNETİMİN BEDELİNİ ÇALIŞANLAR ÖDÜYOR

Fenerbahçe yönetimi, bu sezon yaptığı başarısız transferlere büyük meblağlar harcadı. Yönetim, transfer edilen ve takıma katkısı olmayan oyunculara milyon Euro’lar ödüyor, ancak kulüp çalışanlarının maaşlarından kesinti yapma yolunu tercih ediyor.  

800 BİN EURO ALAN COMOLLİ DE DESTEK OLACAK MI?

Fenerbahçe yönetimi, kulüp çalışanlarından kampanyaya destek olmasını istiyor. Ancak tüm kulüp çalışanlarından toplanacak para yıllık 800 bin Euro kazanan sportif direktör Damien Comolli’nin 1 aylık bedelini karşılamaya yetmez. Kamuoyu yıllık 800 bin Euro kazanan ve bu sezonki başarısız tablonun mimarı Fransız spor adamının kampanyaya ne kadar destek vereceğini merak ediyor.

Tolga Ciğerci nihayet sahaya indi

Fenerbahçe’nin sezon başında transfer ettiği ancak sakatlığı nedeniyle antrenman dahi yapamayan Tolga Ciğerci sahalara dönmek için gün sayıyor. Sahada topla çalışmalara başlayan 27 yaşındaki futbolcunun sakatlığının geçtiği ve hedefinin gelecek sezon başı kampına tam olarak hazır girmek olduğu öğrenildi. Tolga Ciğerci’nin bir an önce sahalara dönmek için sıkı çalıştığı belirtildi. Tecrübeli orta saha oyuncusu hem tedavi oluyor hem de kendisi için hazırlanan özel programı uygulayarak, fizik kondisyon eksiğini kapatmaya çalışıyor.

Kaynak: Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler