VİRÜSÜN ŞİFRELERİ

VİRÜSÜN ŞİFRELERİ

VİRÜSÜN ŞİFRELERİ

Aslında her yıl bir çok kişi The Economist’in kapağını tartışıyor. Daha çok da geleceği anlamak için…

Derginin en çok tartışılan kapaklarından birisi 2019 yılı kapağıydı. Ardından 2020’deki kapağı da en az 2019 kapağı kadar tartışılmıştı. 

Biz de bugünü anlamak için , düne dönüp biraz bu derginin kapaklarına da değinerek, tüm dünyayı kasıp kavuran bir salgının aslında bir ‘virüs’ün şifrelerini çözmek için sorular sormaya devam edeceğiz.

Yeri gelmişken, The Economist’in kapağının şifreleri neden bu kadar önemli?

Çünkü The Economist sıradan bir dergi değil; doğrudan dünyanın elitleriyle bağlantılı. 

Dergi kısmen İngiltere’nin ünlü Rothschild Ailesi’ne ait. Rothschild Ailesi’nin gücünü ve dünyayı yöneten birkaç aileden biri olduğunu duymayanımız yoktur. 

Dolayısıyla The Economist dergisi , elitlerin gündemine dair içeriden bilgileri her yıl kapağında yayınladığı gizemli semboller aracılığıyla bize sunar. 

The Economist’in resmi web sitesinde yayınlanan açıklamada da , 2019 yılı için hazırlanan sayının derginin otuz yıllık yayıncılık başarısını temel alacağı ve bunun 33. baskı olacağı vurgulanmıştı.

The Economist tarafından resmi web sitesinde yayınlanan açıklama şöyleydi 2019 yılı kapağı için:

2019’da Dünya  , otuz yıllık yayıncılık başarısını temel alacak: bu 33. baskı olacak. Yeni bir Kongre, Brexit’in gerçekliği, Hindistan, Endonezya, Nijerya ve Avrupa’daki seçimler, AI ve Çin’deki teknik aksaklıklar (2019 “zirve Sillicon Vadisi” olabilir mi?), Uzay yolculuğu ile Trump yönetiminin umutlarını bekliyor. Ayın inişinden ve kültüründen 50 yıl sonra Leonardo da Vinci’den 500 yıl sonra.

Açıklamanın “bu 33. baskı olacak” gerçeğini vurgulaması elbette çok önemliydi. 

Neden bu rasgele numerolojik gerçeği vurgulamıştı? Masonluğun en önemli sayısı 33 olduğu için mi? Bu anlamlı olur.

Çünkü kapak Leonardo da Vinci’nin eserleriyle yoğun Masonik sembolizm içeriyordu.Bu kapağın ana teması Leonardo da Vinci’ydi, çünkü 2019 ölümünün 500. yıl dönümünüydü. Kapağın ortasında da, Vitruvius Adamı ! Ve Da Vinci’nin daire ve kare şeklinde uzanan bir adamı betimleyen ünlü kroki:  “Mükemmel insanın” temsili …
 

2019 Vitruvius Adamı,  gece görüş gözlüğü veya belki de VR kulaklık takıyor. Görüşü iyileşiyor mu, yoksa kör mü ediliyor? Elinde kenevir yaprağı, beyzbol ve akıllı telefon var. 

Bunların hepsinin, modern insanı ilaç şirketleri, büyük teknoloji ve eğlence yoluyla dikkatini dağıtmak ve sakinleştirmek için kullanıldığı söylenebilir.

Diğer resimlerden özellikle Trump ve Putin’in figürleri o dönemde, ‘yüz tanıma sistemi ‘olarak değerlendirilse de ‘siyah kapak’ ve 2020 kapağı da dünyanın kaos ve çok büyük salgınlar olarak değerlendirilmişti. 

Bu kapaklar ile ilgili çok şey yazılıp çizilmişti. Daha çok şey de yazılabilir. 

Zaten bu virüsün dünyamıza, ‘göz göre göre’ geldiği de sır değil. Bugün İngiltere’de 5G baz istasyonlarının tepki olarak yakılması ve kapalı rejimden dolayı henüz içinde neler olduğunu bilemediğimiz Wuhan’daki P4 laboratuvarı gerçeği var. 

Ve bu laboratuvarda bir çok gelişmiş ülkenin katılımıyla üretilmiş virüs ve aşı çalışmaları….
Tabii tüm bunlara Georgia Guidestones’u  da eklemek gerekir.

Zira ABD'nin Georgia eyaletinin Elbert County şehrinde bulunan bu anıt, 1979 yılında inşa edilmiştir. Kimin tarafından yaptırıldığı bilinmemektedir. Ama bir o kadar önemlidir. Neden? 

Anıtın üzerinde dikkat çeken en önemli özellik 8 modern dilde yazılmış 10 ilke. 10 ilke yapının 4 büyük parçasının yüzeylerine İngilizce, Rusça, Arapça, İspanyolca, Çince, Hintçe, İbranice ve Swahi dilinde kazınmış. Bu ilkelere gelince; Deccal’in 10 emri olarak da değerlendirilmesidir. En birinci ilke şöyledir:

İnsan nüfusunu daima doğa ile uyumlu olarak 500.000.000’un altında tut.

Belki bugün bunlar komplo teorisi ama 5G ile dizayn edilmek istenen ve daha iyi yaşam standardına oturtulmak istenen insan neslinin de,  belirli sayıda olması halinde sistemin işleyebilecek olmasının açıklanması , herhalde büyük bir tesadüftür demeden kendimizi alamıyoruz.

Neyse Armageddon’dan Mehdi’ye, 5G’den dijital yeni dünya düzeni ve dünya devletine giden plan ve projelerle ‘virüs’ün şifrelerinin ne kadar örtüştüğü, uzun bir süre daha bizi meşgul edecek.

Peki bunlarla meşgul olurken aslında arka planda neler oluyor?

Mutlaka önemli şeyler oluyor: Rus ordusu ve ABD ordusu bugünlerde oldukça hareketli. 

Yok yok,  bu hareketlilik virüs nedeniyle yaşanan bir hareketlilik değil sadece. Evet ordu ABD’de sokağa indi. Rus ve ABD orduları şu anda Avrupa’da ve Ortadoğu'da etkinler. Zira onları ‘virüs’ etkilemiyor!!!

Gelen bilgiler yakın gelecekte Irak’ta Şii iktidara karşı yapılacak olası bir darbe üzerine…Sonra da İran’a! 

Bunları okurken, ‘PES doğrusu!’ diyebilirsiniz. Ben de yazarken aynı şeyleri söylüyorum ve günde binlerce kişinin öldüğü bu günlerde , ‘insanlık hala ders almamış ‘ diye değerlendiriyorum. Kolay yoldan da: ACIMASIZ KAPİTALİST SİSTEM….

 

Kaynak: VİRÜSÜN ŞİFRELERİ - Nuray Başaran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler