VİRÜSLERDEN KORUNMAK İÇİN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİ GÜÇLENDİRİN

VİRÜSLERDEN KORUNMAK İÇİN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİ GÜÇLENDİRİN

Güçlü bir bağışıklık sistemi, sağlıklı bir yaşam sürmenin temelini oluşturur. Tüm dünyada hızlı bir şekilde yayılan ve birçok kişiyi etkileyen yeni tip koronavirüse (COVID-19) karşı korunmak için alınabilecek en etkili önlem bağışıklık sistemini güçlü tut

Sağlıksız yeme alışkanlıkları ve düzensiz yaşam tarzı, bağışıklık sisteminin düzgün ve etkili bir şekilde çalışmasına engel olur.

Detoks, vücudu yoğun şekilde toksinlerden arındırırken, bedenin sindirim gibi fonksiyonlar için daha az enerji harcayarak, asıl enerjisini bağışıklık sistemini yenilemeye ve güçlendirmeye odaklamasını sağlar.

Vücudunuza direnç kazandırın, virüslerden korunun…

The LifeCo Wellbeing’in uzman hekimlerinin bu yaklaşım ile geliştirdiği Bağışıklık Güçlendirici Program, etkin bir detoks planı ile bedeni temizlemeyi, besin değeri yüksek sağlıklı beslenme planı ile hücreleri beslemeyi, damar yolu ile uygulanan kuvvetli serumlar ile bağışıklık sistemini kısa sürede güçlendirmeyi amaçlıyor.

Program kapsamındaki özellikli terapiler, vücutta oksijen seviyesini artırıyor, metabolik stresi ortadan kaldırarak vücudun doğal bağışıklığını yoğun olarak destekliyor, yüksek mineral ve vitamin takviyesi sayesinde (C vitamini, Vitamin B1, B6 Vitamini, Selenyum, Çinko) vücudun dış etkenlere karşı yüksek direnç kazanmasını sağlıyor.

Bağışıklık Güçlendirici Program, The LifeCo’nun Bodrum ve Antalya Wellbeing merkezlerinde konaklamalı veya konaklamasız, günlük, 3-5 günlük veya 5-8 günlük seçenekler ile tercih edilebiliyor.

Kurulduğu günden bu yana misafirlerinin sağlığını ve yaşam kalitesini iyileştirmeyi amaçlayan The LifeCo Wellbeing; ortak alan ve odalarınızın temizliğini ultraviyole ışın çubukları ile, her türlü yiyecek, sebze ve meyvenin yıkanmasını ozonlu su ile ve tesisin kapalı alanlarının temizliğini nano teknoloji ürünü dezenfektan ile titizlikle yaparak merkezlerinde en üst seviyede hijyen sağlıyor.

Program kapsamı

  • Detoks veya Sağlıklı Beslenme Planı
  • Ozon Terapi (I.V.)
  • Bağışıklık Destek Protokolü (I.V)
  • Vitamin D    
  • Sodyum Inhaler
  • Lazer Işık Terapisi

The LifeCo Bağışıklık Güçlendirici Program…………………*günlük                             1.150 TL-.
(KDV dahil konaklama hariç)                                      *3 gün ve üzeri                2.000 TL-.


www.thelifeco.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler