Veli Gündüz Şahin kimdir, kaç yaşında?

Veli Gündüz Şahin kimdir, kaç yaşında?

Ankara'nın Mamak ilçesinde gerçekleşen önemli bir gelişmeyle, iş insanı Veli Gündüz Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mamak Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu CHP Mamak İlçe Başkanlığı'na yaparak siyasi arenada adını duyurdu.

Peki, Veli Gündüz Şahin kimdir, kaç yaşında? Mamak CHP adayı Veli Gündüz Şahin aslen nereli, evli mi?
Ankara'nın Mamak ilçesinde CHP Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu gerçekleştiren iş insanı Veli Gündüz Şahin, CHP Mamak İlçe Başkanlığı'na beraberindeki çalışma ekibiyle birlikte yoğun bir katılım gerçekleştirerek evraklarını teslim etti. Şahin, başvuru sonrasında yaptığı konuşmada, Mamaklı hemşehrilerine ve partisine yönelik hedeflerini paylaştı ve belediye seçimine dair açık bir duruş sergiledi. Peki, Veli Gündüz Şahin kimdir, kaç yaşında? Mamak CHP adayı Veli Gündüz Şahin aslen nereli, evli mi? İşte detaylar...

Veli Gündüz Şahin kimdir?
Çorum'un 1963 yılında dünyaya gelen ve lise eğitimini tamamlayan Veli Gündüz ŞAHİN, uzun yıllardır Mamaklılara aktif olarak hizmet veren bir siyasetçidir. CHP Mamak İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüterek 6 yıl boyunca ilçedeki siyasi faaliyetlere liderlik etmiştir. Sadece siyasetle sınırlı kalmayarak, çeşitli sivil toplum örgütlerinde ve derneklerde görev alarak halkına hizmet etmeyi bir görev olarak görmüştür.

ŞAHİN'in en büyük destekçileri, ailesi olmuştur. Eşi ve çocukları, onun halka olan bağlılığına ve Mamak'a duyduğu sevgiye tanıklık etmektedir. Üç çocuk babası olan ŞAHİN, iş yaşamında da eşiyle birlikte hareket ederek Mamaklı esnafının günlük sorunlarına yakından şahitlik etmektedir.
Gerçek bir Mamaklı olarak, ŞAHİN'in kalbi Mamak'ta atmaktadır. Hem siyasette hem de iş yaşamında Mamak halkının karşılaştığı sorunları yakından bilmekte ve kendi deneyimleriyle bu sorunları anlamaktadır. Esnaflık faaliyetlerini Mamak'ta sürdüren ŞAHİN, birebir halkla iç içe olmanın getirdiği avantajları kullanarak, Mamaklıların yaşadığı zorlukları çözmek için aday olmuş ve çocuklara daha yaşanabilir bir Mamak bırakma misyonuyla hareket etmiştir.
Barış Yarkadaş'ın paylaşımına göre Veli Gündüz Aday olmuştur. Veli Gündüz Şahin, CHP Mamak Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu CHP Mamak İlçe Başkanlığı'na yaparak resmi aday adayları arasına katıldı. Şahin, başvurusunu CHP Mamak İlçe Başkanı Behçet Akdulum'a teslim ederken, yanında çalışma ekibi ve destekçileriyle birlikte yoğun bir katılım gerçekleştirdi.

Adaylık başvurusu sonrasında Veli Gündüz Şahin, CHP Mamak İlçe Başkanlığı'nda bir konuşma yaptı. Konuşmasında, ilçe başkanı, yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, kadın ve gençlik kolları başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, partililer ve diğer katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başladı. Şahin, Mamak'ta 30 yıldır işyeri ve ikameti bulunan biri olarak bölgenin özelliklerini iyi bildiğini ve halkın sıkıntılarını yakından gözlemlediğini vurguladı.

Şahin, önlerindeki belediye seçimine değinerek, bu süreçte aday adayı olan diğer arkadaşlarını da önemsediğini belirtti. Partisinin aday belirleme yöntemi hakkında henüz bilgi almadıklarını ifade eden Şahin, Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenecek tarihte yapılacak ön seçim, örgüt denetimindeki aday belirleme veya kamuoyu anketi gibi yöntemlere açık olduğunu dile getirdi.

Veli Gündüz Şahin, genel merkezin düşüncelerine de saygı göstereceğini ve herhangi bir adayın belirlenmesi durumunda da Mamaklı hemşehrileri ve partisi için aktif olarak çalışacağını vurguladı. Şahin, Mamak'ın uzun yıllardır iktidar olmayı arzulayan partililerini bir araya getirip, birlikte başarıya ulaşacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Şahin, katılım gösteren herkese teşekkür ederek başarılar diledi ve Mamak Belediyesi'ni partilerine teslim etme hedefiyle birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler