VE 21.PERON SAHNEDE...

VE 21.PERON SAHNEDE...

İzmir Fuarı Kültürpark’ta halka açık ve ücretsiz devam eden 1.Flamingo Kültür ve Sanat Günleri Festivali’nde bugün yine yazar imza günleri,söyleşiler ve konserler var.

İzmir Fuarı Kültürpark’ta halka açık ve ücretsiz devam eden 1.Flamingo Kültür ve Sanat Günleri Festivali’nde bugün yine yazar imza günleri,söyleşiler ve konserler var. Doğa fotoğrafları sergisi ve sivil toplum kuruluşları standlarına yoğun ilgi sürerken bugün yıllardan sonra ilk kez 21.Peron festival sahnesinde yer alacak.

1979 Eurovision elemelerinde birinci olan “Seviyorum adli sarkıyı seslendiren grup İsrail'le diplomatik ilişkiler nedeniyle Türkiye yarışmadan.çekildiği için ülkemizi temsil edememişlerdi. Müziğe ara verip tahsillerini sürdüren grup birkaç  sene önce tekrar biraraya geldi ve “Sanki Hep Buradaydık” albümünü çıkardı. Grup davulda diş hekimi Erden Erdem, basta Genel Cerrahi Uzmanı Gökhan Akçay, gitarda Prof.Dr.Haluk Öztekin, tuşlu çalgılarda Andreas Wildermann, keman ve viyola’da İzmir Devlet Senfoni Orkestrasından emekli Alp Gültekin ve vokalde eczacı teknisyeni Ahmet Safa İkis’den oluşuyor. Progressif Rock türünde kendilerine özgün şarkılarla 21.Peron’u festival nedeniyle müzikseverler dinleme olanağı bulacak.

1:Flamingo Kültür ve Sanat Günleri kapsamında bugün ayrıca fotoğraf sanatçısı Esat Erçetingöz yönetiminde İzmir Kuş Cenneti’ne fotoğraf meraklıları için ücretsiz araç kaldırılarak “fotosafari” yapılacak.

21.peron.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler