Vakıflar Genel Müdürlüğü Kiracıları İçin Müjdeli Haber

Vakıflar Genel Müdürlüğü Kiracıları İçin Müjdeli Haber

Vakıflar Genel Müdürlüğü, kiracılarının kira borçları yıl sonuna kadar ertelendi

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Vakıflar Genel Müdürlüğü kiracılarının COVİD-19 salgını nedeniyle yaşadıkları kira sorununu TBMM gündemine getirdi. AKP tarafından verilen bir önerge ile de Vakıf kiracılarının kira borçları 31 Aralık 2020 tarihine kadar ertelendi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, önceki gün TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Vakıflar Genel Müdürlüğü kiracılarının sıkıntılarını dile getirdi. Yasin Öztürk yaptığı konuşmada, vakıf kiracılarının kira borçlarının pandemi sürecinde gözden geçirilmesini istedi. Öztürk, iktidarın 24 Haziran seçimleri öncesinde aynı esnafın kira borçlarına yüzde 30 indirim yapıldığını söyleyerek, “Pandemiden dolayı turizmin bittiğinin farkına varıp Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne bütün vakıf kiracısı, ticari faaliyette bulunan esnafların kiralarının pandemi sürecinde tekrar gözden geçirmesini İYİ Parti olarak öneriyoruz.”

Öztürk’ün bu anımsatmasının ardından AKP verdiği bir önerge ile, vakıf kiracılarının borçlarını 31 Aralık 2020 tarihine kadar ertelenen süre sonunda gecikme zammı ve faiz uygulamadan tahsil etmek kaydıyla erteledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler