Vakıfbank 10.000 TL ve Altı Kredilerde Şart Aramayacak!

Vakıfbank 10.000 TL ve Altı Kredilerde Şart Aramayacak!

Krediyi kullanabilmek için sadece başvuru kanallarını kullanmanız yeterli olacaktır. Vakıfbank'tan anında krediye nasıl sahip olabilirsiniz? Anında Kredi'nin ödemeleri nasıl gerçekleşecek? Ödeme seçenekleri nelerdir, faiz oranları nelerdir?

İhtiyaçlarınız kapsamında anında 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi hesabınıza yatıyor. Vakıfbank tarafından  3 ay ödemesiz kredi imkanı sunulmaktadır. Ayrıca Vakıfbank kredi müjdesini müşterilerine ve vatandaşa verdi. Müşterilerine özel 36 ay vade imkanı sunarken kredi için cazip faiz oranları da uygulanıyor. Ayrıca bütçenize uygun ödeme seçenekleri ile kolay ödeme yöntemini seçebilirsiniz. Pandemi dönemi bankalar kredi faiz oranlarında güncellemeler yaptılar özellikle pandemi sürecinin başında faiz oranları düşerken sonrasında faiz oranları yavaş yavaş yükselmeye başladı.

Sonrasında pandeminin ülkeye getirdiği katkılardan birisi de birçok vatandaş şubeye bile uğramaya gerek duymadan kolayca kredi başvurusu yapma imkânını elde ediyor. Ayrıca Vakıfbank kredisini şimdi al yaz sonunda ödemeye başla kampanyasıyla 3 ay sonra ödemeli olarak başlattı. Banka müşterilerine yönelik tüm ihtiyaçları desteklemek için 36 ay vade imkanı da sunmaktadır. Aynı zamanda krediye cazip ve düşük faiz oranlarının yanında esnek ödeme fırsatı da sunuyor. Bir de başvuru için Vakıfbank şubelerini ziyaret etmenize gerek bulunmamaktadır.

Vakıfbank Kredi

Pandemi süreci ile beraber evden çıkmak istemeyen Vakıfbank müşterileri mobil bankacılık, internet şube, internet sayfası, SMS kanalı ve müşteri iletişim merkezi gibi kanallardan başvurularını yapabiliyorlar. İsteyen kişiler cep telefonlarından birkaç dakika içerisinde de ihtiyaç kredisi başvurusunu tamamlayabilirler. Mesaj yolu ile başvuru yapmak isteyenler Vakıfbank’ın sunmuş olduğu 10.000 TL'lik 36 ay vade de 3 ay ödemesiz krediye SMS üzerinden başvuru yapabilirler. Başvuruyu yazılan mesaj içeriğinin aralarında birer boşluk bırakarak büyük harflerle KREDİ, T.C. kimlik numarası, aylık net geliri yazmaları ve 5724 SMS göndermeleri yeterli olacaktır.

Kredi için vatandaş ister evlilik, ister tatil ihtiyaçlarını karşılaması her bir açıdan sunulmuş olacak olup, 36 aya varan vadelerle birlikte esnek ödeme imkanı da sağlamaktadır. Vatandaşlar kredilerini isterlerse balon ödemeli, 3 ayda bir ödemeli azalan taksit, aylık eşit taksitli şekilde ödeme fırsatını elde ederken ya da banka tarafından gelirine uygun olarak oluşturulmuş özel değişken ödeme planıyla da ödemesini sağlayabilir.

Vakıfbank’ın avantajlarla dolu kredi kampanyaları için Vakıfbank mobil uygulaması, Vakıfbank resmi internet sayfasını, internet bankacılığı üzerinden veya müşteri hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.  Şubelere uğrayarak da başvuru yapmanız mümkündür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler