Usta sanatçı yaşamını yitirdi.

Usta sanatçı yaşamını yitirdi.

10 yıldır Muğla'nın Marmaris Belediyesi Huzurevi'nde kalan ve 1 ay önce rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan 93 yaşındaki usta sanatçı Altan Karındaş, bu sabah yaşamını yitirdi.

93 yaşındaki Türk sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Altan Karındaş, bu sabah hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabından duyurdu.

"YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ"

Sosyal medya hesabından acı haberi veren oyuncu Melek Baykal ise "Uzun zamandır hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti maalesef. Nurlarda uyuyun. Mekanınız cennet olsun. Sizi hep güzel hatırlayacağız" ifadelerini kullandı.

3-057.jpg

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

10 yıldır Muğla'nın Marmaris Belediyesi Huzurevi'nde kalan ünlü sanatçı Altan Karındaş, bazı organlarında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle 1 ay önce hastaneye kaldırılmıştı.

SON RÖPORTAJINDA SİTEM ETMİŞTİ

Usta sanatçı son verdiği röportajda "Bütün camiaya kırgınım. Zamanında birçok insana yardımcı oldum. Çok koştular peşimden. Şimdi ortada yoklar. Keşke ev hanımı olsaydım bu kadar nankörlük görmezdim" diyerek sitem etmişti.

2-154.jpg

ALTAN KARINDAŞ KİMDİR?

30 Ağustos 1928 yılında dünyaya gelen Altan Karındaş, Türk sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır. İstanbul Belediye Konservatuvarı'nda Şan ve Tiyatro eğitimi alan sanatçı; 1951 yılında Muhsin Ertuğrul'un Küçük Sahne'sinde sanat hayatına başladı. Şehir Tiyatroları, Ulvi Uraz Tiyatrosu, Saim Alpago Tiyatrosu, Gen-Ar Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Bir dönem kendi adına da tiyatro kurdu. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bugün Doğanlar / Ölenler