ÜSKÜDAR KAYMAKAMI DEMİRYÜREK: PATLAMADA YARALANAN 4 KİŞİNİN DURUMU İYİ

ÜSKÜDAR KAYMAKAMI DEMİRYÜREK: PATLAMADA YARALANAN 4 KİŞİNİN DURUMU İYİ

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, doğal gaz kaynaklı olduğu tahmin edilen patlamanın 3 öğrencinin kaldığı dairede meydana geldiğinin anlaşıldığını, yaralanan 4 kişinin sağlık durumunun ise iyi olduğunu açıkladı.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, doğal gaz kaynaklı olduğu tahmin edilen patlamanın 3 öğrencinin kaldığı dairede meydana geldiğinin anlaşıldığını, yaralanan 4 kişinin sağlık durumunun ise iyi olduğunu açıkladı. Bu arada, boşaltılan 6 binadaki sağlık durumu iyi olmayan kişiler de ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacızade Sokak'ta 4 katlı bir binanın en üst katında bugün öğlen saatlerinde meydana gelen doğal gaz kaynaklı olduğu tahmin edilen patlamaya, başta İtfaiye olmak üzere İGDAŞ, Zabıta ve İSKİ'den toplam 33 personel ile 16 araçla müdahale edildiği bildirildi.

Toplam 4 kişinin yaralandığı patlamanın ardından 6 bina boşaltıldı. Bu binalarda yaşayan yaşlı ve hastalar ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

"BİNANIN ÜST KATLARI KONTROLLÜ YIKILACAK"

Olay yerine gelen Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de yaptığı açıklamada, patlamanın meydana geldiği dairede 3 öğrencinin kaldığını belirlediklerini söyledi. Biri öğrenci olmak üzere 4 kişinin yaralandığını belirten Demiryürek, sağlık kuruluşlarıyla yaptıkları görüşmelerde yaralıların durumlarının iyi olduğunu öğrendiklerini duyurdu. Demiryürek, "Binanın üst katları kullanılamaz vaziyette, yıkılma tehlikesine karşı çevredeki binalar da boşaltılmış vaziyette. Biraz sonra itfaiye ekiplerimiz gerekli incelemeyi tamamladıktan sonra Üsküdar Belediyesi ekipleri vasıtasıyla binanın üst katlarının kontrollü yıkımı gerçekleştirilecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler