Ünlü oyuncu Tammin Sursok 'Kocam koronaya yakalandı' diyerek gözyaşlarına boğuldu

Ünlü oyuncu Tammin Sursok 'Kocam koronaya yakalandı' diyerek gözyaşlarına boğuldu

Rol aldığı Pretty Little Liars adlı diziyle adını duyuran 37 yaşındaki Tammin Sursok, sosyal medya hesabından gözyaşları içinde paylaşım yaparak eşinin koronavirüse yakalandığını söyledi.

Kocası Sean McEwen'in genç, sağlıklı ve formda olduğunu belirten Tammin Sursok, içinde bulundukları durumunun çok zor olduğunu ve hastanelerin koronavirüs nedeniyle çok dolu olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından gözyaşları içinde paylaşım yapan Tammin Sursok "Covid gerçek. Bu korkunç. Bazı insanların bunu soğuk algınlığı ya da grip gibi geçirdiğini biliyorum, ama bazı insanlar böyle değil" diye konuştu. Tammin Sursok, insanları virüsten korunmak için maske takmaya çağırdı.

"ÇOCUKLARIM VE BEN NEGATİF ÇIKTIK"

Kocası Sean McEwen'in ateşinin 39 derecenin üzerine çıktığını ve günlerce düşmediğini anlatan Sursok, yapılan tedavinin ardından ateşin düştüğünü de sözlerine ekledi. 6 yaşında Phoenix ve 2 yaşında Lennon adında iki kız annesi olan McEwen, kendilerine de iki kez test yapıldığını ve virüs taşımadıklarının anlaşıldığını da sözlerine ekledi. Ancak buna rağmen çocuklarıyla birlikte sosyal izolasyona girdiklerini de anlattı.

"MARKET İHTİYACI DIŞINDA DIŞARI ÇIKMADIK"

Tammin Sursok, ailesini ve arkadaşlarını aylardır görmediğini de belirterek "Hiç dışarıda yemek yemedik, çocuklarım evde eğitim görüyor" dedi. Sursok, sadece evin yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için dışarı çıktıklarını ve kimseyle bir araya gelmediklerini de sözlerine ekledi

Ünlü oyuncu Tammin Sursok 'Kocam koronaya yakalandı' diyerek gözyaşlarına boğuldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler