Ünlü iş adamı Refik Malkoç gözaltına alındı!

Ünlü iş adamı Refik Malkoç gözaltına alındı!

Borcunu ödemediği için hakkında yakalama kararı çıkarılan Er-Tex İstanbul VIP CEO'su Refik Malkoç, polis kontrolü sırasında yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Maltepe’de yol kontrolünde aracı durdurularak gözaltına alınan Malkoç’un adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Er-Tex İstanbul VIP CEO'su Refik Malkoç, alacaklı konumda bulunan Ercan Timur’a, borcuna karşılık bir dizi senet verdi. Senetler, ödeme günü geldiğinde ödenemedi.

Alacaklı taraf icra takibi başlattı. Her bir senet için yapılan takip sonrası Malkoç icra müdürlüğüne giderek borç taahhüdünde bulundu.  

Alacaklı ve borçlu tarafın yanı sıra icra müdürlüğü yetkilisinin de imzasına taşıyan taahhütnameye rağmen de borç ödenemedi.

YAKALAMA KARARI ÇIKTI

Bunun üzerine, alacaklı taraf icra ceza mahkemesine başvurdu. Her bir senet için ayrı dava açıldı. Malkoç hakkında 3 ayrı mahkemede hapis cezası kararı çıktı. Kararlardan biri kesinleşti. Kesinleşme ile birlikte Malkoç hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Malkoç bu sabah Maltepe’de aracı durdurularak kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan kontrol sonrası hakkında arama kararı olduğu görülen Malkoç, kelepçe takılarak gözaltına alındı.

Maltepe Gülsuyu Polis Merkezi’ne götürülen Malkoç’un kısa süre sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler