Ünlü Aktrisin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Ünlü Aktrisin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Californiya'da oğlu ile gittiği gölde esrarengiz şekilde ölen Naya Rivera'nın ölüm nedeni belli oldu.

Oğlu Josey Hollis Dorsey ile birlikte 8 Temmuz'da California'daki Piru gölüne giden ve 13 Temmuz'da da cansız bedeni bulunan Glee dizisi oyuncusu Naya Rivera'nın otopsi raporu tamamlandı.

Glee dizisinde canlandırdığı 'Santana Lopez' karakteriyle tanınan oyuncu Naya Rivera'nın ölümüne ilişkin yeni detaylara ulaşıldı.

Ventura County Adli Tıbbı'nın raporu; 33 yaşında hayata veda eden Naya Rivera'nın yaşadıklarını gözler önüne serdi.

Polis, olay sırasında Rivera'nın yanında olan 4 yaşındaki oğlu Josey'in anlattıklarını da göz önünde bulundurdu.


8 Temmuz'da Naya Rivera oğlunu da alarak Piru Gölü'ne gitti. Burada bir tekne kiralayan Rivera oğluyla birlikte göle açıldı.

Saatler sonra gölde seyreden başka bir teknenin sürücüsü Rivera'nın oğlunu, kiraladıkları teknede uyur halde buldu. Rivera ise görünürde yoktu.


Diğer tekne kullanıcısı olayı hemen polise bildirdi ve Naya Rivera'nın kayıp olduğu haberi duyuldu. Günler süren aramadan sonra oyuncunun cansız bedeni bulundu. İyi bir yüzücü olduğu bilinen Rivera'nın hayata veda etmesi sevenlerini ve hayranlarını yasa boğdu.


BAĞIRARAK YARDIM İSTEDİ

Rivera'nın eski eşi Ryan Dorsey'den olan oğlu Josey, o anları polislere, "Bir, iki, üç dedik ve tekneden atladık" diyerek anlattı.

Polisin raporuna göre; göle atladıktan kısa bir süre sonra Rivera oğluna hemen tekneye geri dönmesini söyledi. Hatta onun tekneye çıkmasına yardım etti. Naya Rivera, oğlu tekneye çıktıktan sonra yardım istemek için bir kolunu havaya kaldırarak bağırmaya başladı. Ardından da gölün sularında kayboldu.


Resmi rapora göre, Naya Rivera'nın sağlık durumuyla ilgili ciddi bir sorun yoktu. Fakat vertigo (baş dönmesi) sorunu olan Rivera'nın bu ataklarının göle girdiğinde kontrol edilemez hale gelmiş olabileceği de dikkate alındı. Genç kadının vertigo sorunu için ilaç kullandığı ve aslında durumunu kontrol altında tutmayı bildiği de belirtildi.

Anksiyete için ilaç kullanan Rivera'nın son günlerinde sinüs enfeksiyonunu tedavi etmek için de reçeteli ilaçlar aldığı belirtildi. Raporda; oyuncunun haftada bir paket sigara içtiği bilgisi de yer aldı. Rivera'nın daha önceden bilinen bir intihar eğilimi olmadığı da yer rapor edildi.

RAPOR: KAZA SONUCU ÖLÜM

Teknede yapılan araştırmada; Rivera'nın cep telefonu, kimlik belgesi ve içinde pembe bir sıvı yer alan şırıngalar da bulundu. Ayrıca amfetamin içeren reçete fişi, biri boş diğeri açık ve yarıdan fazlası dolu alkol kutusu da oyuncunun kiraladığı teknede bulunanlar arasında.

Oyuncunun toksikoloji raporunda ise kanında düşük dozda amfetamin, iştah baskılayıcı ilaç ve kafein bulunduğu bilgisi de yer aldı. İyi bir yüzücü olan Naya Rivera'nın ölüm nedeni kaza sonucu ölüm olarak kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler