Ünal Aysal'ın lüks otelinde SPA krizi! Müşteriler paralarını geri istedi

Ünal Aysal'ın lüks otelinde SPA krizi! Müşteriler paralarını geri istedi

İstanbul’daki Hotel Les Ottomans’da ‘SPA’ sorunu yaşanıyor.

Lüks otelin spor salonu ve SPA’sı için yıllık peşin ödeme yapan çok sayıda kişi, bu alanların açılmayacağını öğrenince ödedikleri ücreti geri istedi. Ancak ücret talep eden müşterilere ödemeler yapılmadı.

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ile eski eşi Ahu Kerimoğlu’nun sahibi oldukları Hotel Les Ottomans’ın SPA ve spor salonuna üye olanlar, söz konusu mekanlar açılmayınca paralarını geri almak istedi.

Aralarında iş ve magazin dünyasından kişilerin de olduğu bir çok isim, otelin spor salonu ve SPA’sı için pandemi öncesinde yıllık 5 ile 15 bin TL ödeme yaptı.

 

Üyeler, koronavirüs nedeni ile 23 Mart’tan beri kapalı olan otele 1 Haziran’da yeniden gitti. Ancak otel görevlileri, üyelere “Otel kısmı, spor salonu ve spa açılmayacak. Yalnızca restoranların açılacağı söylendi” bilgisini verdi. 

 

Otelin spor salonuna üyelik için geçen şubat ayında 5 bin TL ödediğini söyleyen bir işinsanı Hürriyet’e “Salonda bulunan eşyamı dahi almam kolay olmadı. Çalışanlar da kaygılı. Onlar da işsiz kalacakları endişesi taşıyor” dedi. 

Konu ile ilgili otele ulaşmak istediğimizde ise yanıt alamadık. Otelin telefonlarını uzun süre açan olmadı. Ünlü otel, geçen yıl sonunda icradan satış kararı ile gündeme geldi.

Alacaklı özel bir banka 440 milyon TL muhammen bedel ile oteli satışa çıkardı. Anılan ihaleye günler kala, otelin bağlı olduğu şirket için konkordato talep edilmişti. Anılan davanın duruşması ise 26 Haziran’da görülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler