Ünal Aysal, Fatih Altaylı'yı mahkemeye verecek!

Ünal Aysal, Fatih Altaylı'yı mahkemeye verecek!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı eski yönetici ve Habertürk köşe yazarı Fatih Altaylı'yı mahkemeye verecek.

Ünal Aysal yazılı bir açıklama yaparak, Fatih Altaylı'nın Habertürk internet sitesinde yayınlanan iki yazısı nedeniyle hukuki işlem başlatacaklarını duyurdu.

Açıklamada şöyle denildi:

"Fatih Altaylı isimli gazetecinin HABERTÜRK INTERNET SİTESİNDEKİ 20 Mart 2019 ve 21 Mart 2019 tarihli “Ünal AYSAL ve Grup Şirketlerine dönük” yıllardan beri süre gelen hüsumet, yalan beyanlar, ağır itham ve hakaret içeren yazıları dolayısı ile kendisi aleyhine “ağır tazminat ve ceza” talebi ile suç duyurusu yapılarak konu bugün tarihi itibarı ile yargıya intikal ettirilecektir.

Bu sebeple şirketlerimiz tarafından başkaca bir açıklama yapılmasına gerek duyulmamaktadır.

Kamuoyuna duyurulur."

Altaylı, Habertürk'te kaleme aldığı yazılarda, Ünal Aysal'ın Göynük'te Ghazal Resort Thalasso adında bir oteli iki ayrı işadamına sattığını, dolandırıcılık olayının patlak vermesi üzerine de "Paranızı geri ödeyeceğim" diyerek noterden yazı gönderdiğini iddia etmişti.

Altaylı aradan geçen zamana rağmen paralarının ödenmemesi üzerine iki ünlü işadamının savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirterek, "Galatasaray başkanlığı yapmış birine, Sülün Osmanvari bu tavrın hiç yakışmadığı aşikar." ifadesini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler