Ünal Aysal, Bloomberg HT'ye 'Borcum yoktur' diye neden yalan söyledi?

Ünal Aysal, Bloomberg HT'ye 'Borcum yoktur' diye neden yalan söyledi?

Ünal Aysal'ın 2006 yılında 55 milyon dolar harcayarak açtığı Hotel Les Ottomans icradan satılacak. Unit Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aysal Bloomberg HT'ye, "Borcum yoktur" diye yalan söyledi.

Unit Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Aysal İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan Boğaz hattında bulunan Les Ottomans Otel'in borcu olmadığını söyledi. 

Unit Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Aysal, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada "Bu otel hisselerinin tamamı ilk günden beri şahsıma ait olan Unit Grubu'na ait Kalamos AŞ isimli bir şirketimiz tarafından finanse edilip, inşa edilmiş ve işlettirilmiştir. Başka bir ortağı veya finansörü olmamıştır, bugün de yoktur. Bu konuda da çıkarılan iddia ve söylentiler gerçek dışıdır." dedi. 

SADECE AKBANK'A 800 MİLYON KEFALET BORCU VAR

Finans dünyası Ünal Aysal'ın açıklamalarını şaşkınlıkla karşılarken, Aysal'ın sadece Akbank'a 800 Milyona yakın kefalet borcu olduğu konuşuluyor. Akbank, Les Ottomans Otel'i 440 milyon lira muhammen bedelle otelin icradan satışını istedi. Ancak otelin icradan bu fiyattan satılmayarak yarı fiyattan, 220 Milyon TL'den satılacağı konuşuluyor. 

Otelin satışından gelecek para bile Aysal'ın alacaklı bankayan olan 800 Milyonluk kefalet borcunu karşılamaya yetmiyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler